Witajcie robaczki,
jak tam kolejny dzionek mija? U nas dziś pogoda w kratkę, trochę słonka, zamiecie śnieżne i tak na przemiennie, ale to troche słonka stopiło trochę śniegu, szkoda
Dostałam dziś info że pościel już do nas wysłali, jeszcze nie wiem co ze spodenkami...
już się nie mogę doczekać, dziękuję za miłe słowa mi też się spodnie podobają a tą pościel pierwszy raz 2 lata temu widziałam i wiedziałam, że kiedyś będzie moja - i jest hehe
Emma, co do kompletu wypoczynkowego to my mamy 3+1+1, w sumie trzyma się, ale na kanapie siedzisko nam postrzelało, niestety w dużym stopniu z naszej winy, no ale trudno, już znaleźliśmy fajnego tapicera, który nam to ładnie naprawi
Megi kochana fajnie, że się odezwałaś, uważaj na siebie, lepiej troszku poleżec na zdrówko Wam to wyjdzie na pewno, a co do terminu, to nie dziwie Ci się, że się przesuną na USG, pisałas że jesteście z mężem wysocy to i dzidzia pewnie duża (długa) będzie, to aparat odbiera to jak starsze maleństwo, bo większe = starsze, akurat dziś gin o tym w TV mówił, najbardziej miarodajny jest termin z 1-ego USG i z ostatniej @ jak się miesiączkuje regularnie, podobno średnia z jednego i drugiego jest najbardziej miarodajna
hehe nie wiemy, ale może nam co nieco zdradzisz hehehe...