ladybird23, nooo dokładnie ! ;) dzieki ,że nareszcie ktoś prawidłowo zinterpretował to co napisałam... może nie jestem wybitnie zdolna w jezyku polskim i nie potrafie dosłownie sie wyrazić ale to spowodowane jest tym, że ciągle gadam z Patryykiem i ciezko mi mysli zebrac... za duzu b ym chciała napisać ;) ;)
ja oglądałam , akurat wstałam i włączyłam na tym..
kurcze podziwiam tą kobitke co odebrała poród,
a jeszcze bardziej tą rodzącą w taksówce, kurcze jak to możliwe..?
nie zdążyła do szpitala ? nie oglądałam całego
[ Dodano: 09-06-2011, 22:45 ]
Joanna24, dobra, przykładna mamo .
życze Ci z głębi serca żeby Tobie sie nigdy nie przytrafiło to co mi a ni twoim dzieciom .
bo mimo ,że naważyłam piwa to je pije i według mnie to juz jest coś, a to czy gadałam z lekarzem o lekkim przyspieszeniu porodu to akurat moja prywatna sprawa , skoro on powiedział ,że nie ma przeciwskazań bo wszystko jest OK to w czym sęk ?!
[ Dodano: 09-06-2011, 22:48 ]
Joanna24, widocznie masz ubogie słownictwo skoro brak Ci już słów kochana. sorry ale ty sobie na mnie nie oszczedzasz słów wiec i ja nie mam hamulców.... taki juz mam styl bycia
[ Dodano: 09-06-2011, 22:49 ]
Joanna24,
Dziewczyno Ty się zastanów. Czasami juz brak mi słów na to co Ty piszesz. Ale ile mozna milczeć. I nie pisz że każdy się Ciebie czepia bo jestes młoda mamą bo tak nie jest. To co piszesz jest na poziomie nieodpowiedzialnej osoby.
i to nie jest wyrażanie własnego zdania tylko ocenianie zachowania a z tego co wiem nie o to tu chodzi :)