Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 22:40

ale ktoś napisał ,że jestem nieodpowiedzialna i niedorosłam to mnie uraziło bo ja naprawde sie staram a jestem niestety wrażliwa na krytyke, a teraz kiedy problemy sie nasilają i nie mam w nikim wsparcia to jest cieżko słuchać ciągle krytyki na swój temat ...
Zacytuje tutaj słowa które napisałam:
Sorki ale Ty naprawdę chyba nie dorosłaś do macierzyństwa. Zaczęłaś dopiero 36tc i Ty chcesz juz urodzić? Dziewczyno Ty się zastanów. Czasami juz brak mi słów na to co Ty piszesz. Ale ile mozna milczeć. I nie pisz że każdy się Ciebie czepia bo jestes młoda mamą bo tak nie jest. To co piszesz jest na poziomie nieodpowiedzialnej osoby.
Napisałam że nie dorosłaś CHYBA do macierzyństwa. A odnośnie nieodpowiedzialności napisałam że to co piszesz jest na takim poziomie. Czytaj ze zrozumieniem.
moni26znowu napięta sytuacja :ico_nienie: ... mam nadzieję że to wina szalejących hormonów :ico_ciezarowka:
Ale my tylko wyrażamy własne zdanie. Każdy ma do tego prawo. Po to jest forum.

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

09 cze 2011, 22:42

ladybird23, nooo dokładnie ! ;) dzieki ,że nareszcie ktoś prawidłowo zinterpretował to co napisałam... może nie jestem wybitnie zdolna w jezyku polskim i nie potrafie dosłownie sie wyrazić ale to spowodowane jest tym, że ciągle gadam z Patryykiem i ciezko mi mysli zebrac... za duzu b ym chciała napisać ;) ;)

ja oglądałam , akurat wstałam i włączyłam na tym..
kurcze podziwiam tą kobitke co odebrała poród,
a jeszcze bardziej tą rodzącą w taksówce, kurcze jak to możliwe..?
nie zdążyła do szpitala ? nie oglądałam całego :ico_sorki:

[ Dodano: 09-06-2011, 22:45 ]
Joanna24, dobra, przykładna mamo .
życze Ci z głębi serca żeby Tobie sie nigdy nie przytrafiło to co mi a ni twoim dzieciom .
bo mimo ,że naważyłam piwa to je pije i według mnie to juz jest coś, a to czy gadałam z lekarzem o lekkim przyspieszeniu porodu to akurat moja prywatna sprawa , skoro on powiedział ,że nie ma przeciwskazań bo wszystko jest OK to w czym sęk ?!

[ Dodano: 09-06-2011, 22:48 ]
Joanna24, widocznie masz ubogie słownictwo skoro brak Ci już słów kochana. sorry ale ty sobie na mnie nie oszczedzasz słów wiec i ja nie mam hamulców.... taki juz mam styl bycia

[ Dodano: 09-06-2011, 22:49 ]
Joanna24,
Dziewczyno Ty się zastanów. Czasami juz brak mi słów na to co Ty piszesz. Ale ile mozna milczeć. I nie pisz że każdy się Ciebie czepia bo jestes młoda mamą bo tak nie jest. To co piszesz jest na poziomie nieodpowiedzialnej osoby.
i to nie jest wyrażanie własnego zdania tylko ocenianie zachowania a z tego co wiem nie o to tu chodzi :)

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 22:51

Malinkax33, nie pisz głupot
Joanna24, dobra, przykładna mamo .
życze Ci z głębi serca żeby Tobie sie nigdy nie przytrafiło to co mi a ni twoim dzieciom .
Nie wiesz co ja przeszłam w życiu i co mnie spotkało więc nie pisz takich rzeczy.

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

09 cze 2011, 22:53

Joanna24, to samo kieruje do Ciebie, nie pisz głupot skoro nie wiesz co jest na rzeczy

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 22:53

bo mimo ,że naważyłam piwa to je pije i według mnie to juz jest coś,
Dlatego czytaj ze zrozumieniem bo napisałam że "chyle czoła za to że nie usunęłaś ciązy tylko nosisz córeczkę pod sercem"
Czytasz i wnioskujesz na swój sposób wszystko. Ale nie czytasz ze zrozumieniem.

[ Dodano: 09-06-2011, 22:54 ]
skoro on powiedział ,że nie ma przeciwskazań bo wszystko jest OK to w czym sęk ?!
O tym napisałas dopiero po tym jak napisałyśmy co myślimy o takim podejściu.

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 22:55

dziewczyny spokojnie, po co się denerwować?

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 22:55

i to nie jest wyrażanie własnego zdania tylko ocenianie zachowania a z tego co wiem nie o to tu chodzi :)
Ocena tego co napisałaś.

[ Dodano: 09-06-2011, 22:56 ]
dziewczyny spokojnie, po co się denerwować?
Ja się nie denerwuje :) U mnie stoicki spokój :)

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

09 cze 2011, 22:56

Joanna24, ale nie mów mi ,ze jestem nie odpowiedzialna skoro nie wiesz dokładnie też jak jest bo łatwo powiedzieć "ona jest nieodpowiedzialna bo chce wczesniej urodzic" chciec a móc...
mała i tak wyjdzie kiedy bedzie chciała a ja chce jej pomóc...

uznajmy to za niedomówienia z obu stron ? ja za szybko czytam bo jestem nadpobudliwa i mąż mi trzeszczy na d uchem a Ty nie doczytałaś o tym ,że ustaliłam to z lekarzem ?

zgoda ?;)

[ Dodano: 09-06-2011, 22:58 ]
O tym napisałas dopiero po tym jak napisałyśmy co myślimy o takim podejściu.
uznałam to ZA ZBĘDNĄ INFORMACJE do mojego postu...
ale widac była znacząca.
no nie wiem która mądra chciała by urodzic w 36 t.c bez zgody lekarza
jestem w 37 t.c mała jest w pełni gotowa do przyjscia na swiat, ciąża jest zdrowa a nas te upały wykanczają i ta nerwówka do tego z tesciową arrrrrr

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 22:59

wow..dziewczyny o tej porze macie jeszcze sily dyskutowac? :ico_oczko:
to ja wpadne rano jak juz nastroje sie poprawia :ico_oczko:
spokojnej nocki...

malinka a ta kobieta nie wiem kiedy sie pozbierala do tego szpitala ze nie zdazyla ale ona sama sobie to dziecko wyciagnela, a ta babka tylko przyskoczyla do niej i widzac jaka slaba i w szoku wziela dziecko zeby zaczelo oddychac, oklepywala tak dlugo az zaczerpnelo powietrze i zaczelo plakac..ale ten szok dla tego synka malego co na to wszystko patrzyl :ico_szoking: jazda jakich malo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 23:00

Malinkax33, ja nie napisałam że jestes Ty nieodpowiedzialna. Ale to co napisałas jest na "Poziomie Nieodpowiedzialnej Osoby".

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”