madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2007, 22:45

Goonia, super ze wszytsko w porządku. 2 kg to juz całkiem sporo :ico_brawa_01:

Mariola Patryk tez juz nie spi w ogóle wdzien, czasami jeszcze mu sie zdarzy ale wtedy późno idzie spac na noc. My tez mielismy cyrki z jego usypianiem. Jeszcze nie tak dawno spał zawsze tak do ósmej rano a teraz zaczyna sie coraz szybciej budzic.Za oknem jeszcze ciemnica i az zal opuszczać łóżeczko :ico_olaboga:

A tak poza tym to chyba niedługo wybieram się spac. Coś mnie muli juz :ico_spanko: Mimo ze udało mi sie zdrzemnąć w dzien :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka

13 lis 2007, 03:40

Ja dopiero idę umyć ząbki... już tak tęsknie do podusi, ale dopiero pracę skończyłam, kuba rozwalony na całe wyrko, pościel ma w kłębek zwiniętą-będę musiała walczyć o poduszkę i kołdrę :ico_puknij: a on zawsze przez sen się drze na mnie zupełnie bez sensu jak go ruszam, a później nic nie pamięta :ico_haha_01: w ogóle czasami takie głupoty wygaduje przez sen... i to na dodatek czasami wydaje mi się, że wcale nie śpi, bo ma oczy otwarte-tak sobie lunatykuje... dopiero jak powie coś kompletnie pozbawionego sensu, to się orientuję, że ze śpiącym próbuję rozmawiać...
lecę spać bo zaraz padnę twarzą w klawiaturę

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lis 2007, 09:29

witam!!

Gosia, fajnie ze wszystko OK!! No spory ten Twoj "balascik".... :ico_brawa_01:

Justyna, dziewczyno Ty sie zameczysz, o tej porze dopiero klasc sie spac, na zdrowie to Wam raczej nie wyjdzie :ico_nienie:

Ja jak zwykle w pracy, ale jeszcze tylko troche ponad miesiac juz bede wolna :-) Chyba, ze bede musiala isc wczesniej na L4, ale mam nadzieje ze nie. Przed Swietami mamy isc jeszcze wszyscy z biura + szefowie do jakies restauracji (oczywiscie szefowie stawiaja.....), to ma byc taka pozegnalna kolacja ze mna :ico_oczko:

Ten tyydzien bedzie ciezki, bo konczymy remont, ale jak juz bedzie po, to wreszcie bede mogla zaczac urzadzac kacik dla Pawelka :ico_haha_01:

Nie wiecie co z Kasia??

Zycze milego dzionka!!

Buziaczki

madziarka81

13 lis 2007, 09:30

Witam.

Widze ze ja dzisiaj pierwsza :-)
U nas zima na całego. Posprzątam tylko i ide z Patrykiem na dwór niech poszaleje na sniegu.Długo pewnie nie będziemy bo na pewno bedzie zaraz cały mokry :-)

Miłego dnia :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lis 2007, 09:31

Madziu,

Widze ze ja dzisiaj pierwsza :-)
Wyprzedzilam cie o 1 minutke!!
Milej zabawy na sniegu :-D
Buzka

madziarka81

13 lis 2007, 09:32

Cześć Gosia. ubiegłaś mnie :-)
Fajnie masz ze swoimi szefami, widac ze to porządni ludzie.
Justyna, dziewczyno Ty sie zameczysz, o tej porze dopiero klasc sie spac, na zdrowie to Wam raczej nie wyjdzie
zgadzam się

A Kasia widze ze jest na forum także pewnie się odezwie :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lis 2007, 09:40

U nas juz z wczorajszego sniegu nic nie zostalo :ico_placzek: , ale teraz sypie od rana znowu :-)

madziarka81

13 lis 2007, 09:48

U nas jak na razie nie znika, Maciek ma dzisiaj wolne, pposzedł do garazu dorobic oparcie do sanek dla Patryka. Dostaliśmy takie ładne od jego siostry ale bez oparcia :-)

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lis 2007, 09:49

No to bedziecie smigac pieknie na saneczkach :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

13 lis 2007, 09:53

Jestem jestem Kochane :ico_buziaczki_big:

Milo że o mnie nie zapomniałyście :ico_oczko: Muszę sie przyznac że tak mi jakoś te dni poleciały i ciągle cos robiłam, że nie dałam rady nic napisać. Ale coś koło piątku nadrobiłam zaległości w czytaniu Was, dziś dokończyłam i teraz jestem na bieżąco :-D

Monia przykro mi z powodu pieska. Ale dla niego tak będzie lepiej :ico_placzek:

Justynko potrząśnij Kubą porządnie :wpale: bo jak nie to my tam do Was wpadniemy :ico_oczko: Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie żeby Piotrek wychodził gdzieś sam, a tym bardziej tak długo nie wracał bez wieści. Oj miałby sajgon po powrocie :ico_zly:

Madziarka brawa za wyprasowanie ciuszków. Ja tez muszę się zabrać do prania i prasowania :-)

Gosia i Goonia fajnie że udało Wam się spotkać :ico_brawa_01:

A u mnie wszystko ok. Wczoraj miałam wizytę i usg. Niusia waży już 2250 g i jest rozwinięta tak na 34 tydzień :ico_brawa_01: Powiedziałam lekarzowi o twardnieniu brzucha i skurczach które mam od jakiegoś czasu jak się położę. Zwiększył mi dawkę magnezu i powiedział że trzy tygodnie muszę jeszcze "pochodzić", a już w grudniu to niech dzieje wola nieba. Także trochę mnie nastraszył że to już tak blisko :ico_szoking:
Mojego męża chyba dopadł syndrom "wicia gniazda" związany z przyjściem na świat córeczki :ico_haha_01: Złożył mi komodę bez mojego ponaglania, wyprał dywan ... Jestem z niego dumna :ico_oczko:

Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki :-) Całuski :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-11-13, 08:55 ]
U mnie śniegu tez juz nie widać :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”