Witam sie
Ja dzisiaj czuje sie okropnie wszystko w srodku mnie boli (brzuch)+ nerka daje znowu popalic
Zuzia na dodatek zazyczyla sobie fryty na sniadanie eve.ok, Idz słonko do lekarza niech zobaczy co jest teraz bedziem sie martwic o Ciebie
jenny to nam zreferuj ten program moze my tez zablokowane asiu no od rańca frytki
a co do lekarza - poczekam do pn. Najgorsze, ze marcin się uparł że to na pewno i nie idzie mu przetlumaczyć racjonalnie, że test musiałby ja wykryć. Aż mi go żal, bo miał taką nadzieję...
no, ze to t zawsze musi sie coś pochramolić asiu teraz to Ci zazdroszczę Twojego @
eve chyba my więcej wiemy niż w tym programie w skrócie są jakieś warsztaty dla kobiet z blokadą podali strone www, ale nic mi takiego w googlach nie zanalazło pewnie jutro będzie można zobaczyć na odcinek w internecie.
eve a urlop kiedy masz, gdyby chciałaś o możesz zrobić betę, bo pewnie twój mąż będzie miał nadzieję do pn że jesteś .
zobaczcie co kumpela na innym watku napisala ona jest z warszawy...:
dziewczyny jestem przerażona mailem jakiego dostałam - cytuję Wam :
Wśród naszych znajomych byla proba porwania 5 letniej dziewczynki w Arkadii.
Szczegółów zajścia jeszcze dokładnie nie znam.
Dziewczyna stracila na "chwileczke" dziecko z oka.
Na szczęście Arkadia szybko zareagowała, poblokowali wszystko i najwyraźniej porywacze sie przestraszyli i uciekli, a dziecko zostało znalezione w wc przebrane i z ogolona glowa. Nie wiem jeszcze czy pod wplyem jakis srodkow czy nie.
Slyszalam o takiej akcji we Francji, dzieci oduzaja, gola wlosy i przebieraja w ten sposob porywaja. Najprawdopodobniej chodzi o organy.
Do tej pory nie przestaje o tym myśleć. Prześlicie to prosze znajomym z dziećmi.
kochana - to się u nas tez dzieje!!!
ja słyszalam, ze u mnie w mieście porwano dziecko z centrum handlowego i odstawiono w to samo miejsce kilka dni późnej z kartką, zeby rodzice szli z dzieckiem do lekarza, bo ono nie ma nerki!
jak to usłyszłam...słabo mi nadal jak o tym myślę...gosh...