indigo mi zrobili wymaz z pochwy ...i wiem tylko tyle,ze jak jest w sluzie,to nie ma tragedii,trzeba brac antybiotyk jak sie porod zacznie,a jak w moczu to juz gorzej,ale czemu to nie wiem....ale ogolnie to sluz badaja....a w moczu to chyba przy okazji wychodzi...ale nie jestem pewna ,ja mam w sluzie ....to juz na zawsze niestety,bo to moja naturalna flora bakteryjna i przy drugim dziecku ,to samo bedzie
madziorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,duzo zdrowka dla WAS [ Dodano: 2007-04-21, 13:18 ]ania nie wiem jak to jest w polsce,ale kiedys czytalam,ze robia w 36 tyg,ale jak jest naprawde to nie wiem
w uk nie robia
trzeba sie upomniec...mi wyszlo przez przypadek,bo mnie brzuch bolal i sprawdzali czy nie mam infekcji pochwy ,no i wyszly te paciorkowce...lepiej nie czytac o tej bakterii w necie,bo straszne rzeczy pisza,ja plakalam jak glupia...a jak polozna i lekarz wytlumaczyli to nie jest to takie straszne i bardzo duzo kobiet ma,dlatego warto sprawdzic ....
[ Dodano: 2007-04-21, 13:19 ]leatka idz koniecznie do lekarza....
alinkoa ty masz we wtorek test praktyczny,o ile dobrze pamietam? ja mam dopiero 30 maja ;)ale cienko to widze hihi