hej
brodzikowa okrąglutki już brzusio, ale fajny
zdrówka dla chłopców i wytrwałości dla Ciebie
Nie znam oczywiście Twojego M, ale podejrzewam że jest przerażony Waszą sytuacją- trójka chłopców w domu i niedługo 2 córcie malutkie.. Wielu facetów panikuje przy pierwszym dziecku, a jemu wkrótce 4 i 5 przybędzie- spróbuj może popatrzeć na to z tej strony, a nie od razu takie głupie myśli masz
musze sie pochwalic schudlam 4 kg ale to zasluga moich dzieci a bardziej karoli bo wlazi wszedzie ulubione jej miejsce to parapet i nie mam czasu kiedy zjesc z jednej strony sie ciesze ze schudlam ale jestem wykonczona
gratuluję spadku wagi
ale pamiętaj- każda matka potrzebuje odpoczynku żeby dobrze zajmować się dziećmi
A zbliżający się dzień matki to najlepsza okazja aby trochę ojców jawnie wykorzystać
Planujecie jakąś niespodziankę dla dzieciaczków na Dzień Dziecka?? My chyba na basen pojedziemy z tej okazji, jeśli zdrówko nam dopisze, ale chcę jakiś drobiazg kupić jeszcze Piotrkowi..
I jutro na 14 idziemy do alergologa, ciekawa jestem co powie... Bo my znów chorzy byliśmy, nie wiem czy Wam pisałam.. W ub.wtorek zaczął kaszleć, więc z rozpędu do pediatry poszliśmy: zapalenie krtani i spojówek.. Na szczęście wyszliśmy na pulmicorcie i syropie prawoślazowym.. Spisałam na kartce do alergolożki choroby Piotrka od lutego i się przeraziłam- przez 3,5 miesiąca miał 5 razy zapalenie krtani, 2xuszy, 2spojówki, oskrzela i praktycznie ciągle był przeziębiony..
Normalnie nie mogę się doczekać jutra
A i ważyłam i mierzyłam Piotrka wczoraj- 14,4kg i 79cm, stópka 14cm. brzusio też coraz bardziej widoczny