Chciałam Ci lonk wklić ale nie mogę:/Muszę też o krzesełku do karmienia pomyśleć... Widzaiłyście czerwone?
Wyślę na priv.
Chciałam Ci lonk wklić ale nie mogę:/Muszę też o krzesełku do karmienia pomyśleć... Widzaiłyście czerwone?
ja tak samo nie odmawiam a w nocy bardzo często je. Po prostu nie potrzebuje już tyle a każde dziecko inne, myślę że to nie jest tak że pokarm gorszy bo gdyby był mniej sycący to po prostu by więcej jadła. Np Tymek mniej więcej tak samo tył jak Maks a nawet mniej bo on od większej wagi startował a podobnie ważyli, tylko teraz Tymek tak wyskoczył a przecież tak samo dajemy cały czas mleko z Gosią.Ja jej piersi nie odmawiam je kiedy chce, w nocy po 2 czasami 3 razy a jednak moj pokarm nie jest taki sycący.
Tomek raz w życiu miał zastrzyki masakraAle dla mnie i tak najgorsza trauma to zastrzyki w tyłek....
Na tej płatnej płakał,żółtaczke dostal w druga nozke,ale juz mu było wtedy wszystko jednomadleine a Marcinek płakał przy szczepieniu na żółtaczce czy tej płatnej na pierwszym szczepieniu?
Maks przy 5w1 nic nie zapłakał a przy żółtaczce trochę zapłakał ale malutko ta na żółtaczkę boli i teraz będziemy ją mieć. Znaczy 8 lutego.
Ja tak samo. Ciągle zapalenie oskrzeli, nerek na zmianę. Tylko że te zastrzyki były jakby na własne życzenie bo nie chciałam łykać antybiotyków (wymiotowałam 2 razy tyle). I jakoś lepiej znosiłam te zastrzyki niż tabletki i syropyCo do zastrzyków w tyłek to ja jako dziecko ciagle chorowalam i ciagle mialam zastrzyki w tyłek...koszmar![]()
![]()
![]()
No nie wiem czy pamiętacie ale u nas na początku był problem z alergią na laktozę i białko. Mały miał kolki przez pierwsze około 2 miesiące i wszystko przez niego przelatywało. Początkowo zamiast przybierać to tracił ale jak widać moja dieta poskutkowała a teraz jem już wszystko i jest ok.Np Tymek mniej więcej tak samo tył jak Maks a nawet mniej bo on od większej wagi startował a podobnie ważyli, tylko teraz Tymek tak wyskoczył a przecież tak samo dajemy cały czas mleko z Gosią.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość