Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

20 sie 2007, 22:20

ok dobranoc ......... bo cos ostatnio po północy chodze spac ........ nu nu . a pozniej nie tomna........

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 sie 2007, 00:08

Gosia no i ja się przyłaczę do pochwał, ślicznie wyglądasz i zupełnie nie widać tych kilogramów o których piszesz. I faktycznie zamiast na Hubcia zapatrzyłam sie na Ciebie...no nieźle. :ico_oczko: :ico_oczko:

My imprezke robimy w październiku, chcieliśmy we wrześnoi ale Dominik idzie do I klasy i byłoby zamieszanie, a u nas chrzty robią tylko w I niedziele miesiąca więc wypadałoby to akurat w przeddzień szkoły.

Jutro powrzucam kilka fotek, lecę do łóżka.

Pa :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2007, 07:53

Gosiaja tez zapatrzylam sie na Ciebie nie widząc Twego małego mnężczyzn! sUPER WYGLĄDASZ!

lady ja tez nie cierpie burzy! napisz jak dalas sobie rade :)
Udało nam się dostać gajerek dla Mariusza z wistuli za 700zł. Teściowa stwierdziła że przepłaciliśmy
tesciowa głupoty gada!

Wczoraj byłam w Gdyni zanieśc dokumenty do tej szkoły i prawdopodobnie nie utworza kierunku "dietetyk" bo za malo chetnych sie zglosilo! do dzisiaj moizna skaldac dokumenty a jak wczoraj skladalam do bylam 5 na liscie!

no i mialam wczopraj przygode z kolem od wozka!!!
normalnie jechalam, ale w pewnym momencie stwierdzialm ze cos zle mi sie go prowadzi i w skm-ce patrze a tu flak w prawym tylnim kole, oczywiscie ja nie znająca się na technice kobieta pierwsze co zrobiłam to zadzwoniłam do mężulka i powiedzial mi zebym znalazla jakiegos taksowkaza i poprosila go o napompowanie kola i tak zrobilam, tylko ze na 20 taksowkazy zaden nie mial pompki!!! no to stwierdzilam ze trzeba isc na stacje benzynowa (dobrze ze bnylam z kumpela, bo totalnie nie znam gdyni) ale nie doszlysmy na stacje bo po drodze weszlysmy do autoserwisu i tam mily pan stwierdzil ze w tym kole akurat nie ma dentki z wentylem do pompki samochodowej tylko jest do pomki rowerowej i zaczął kombinowac

po jakis 45minutach stwierdzil ze dentka jest przebita, ze nie ma tasmy izolacyjne i ze musza ją gdzies wymienic, ale napompował wiec moglam chociaz gdzie dojechac mimo ze powietrze uciekalo!

znalażłyśmy z kumpela sklep z rowerami i tam mi wymienili dentke :) przyczyna flaka bylo malenkie szkło! moze 1mm na 1mm mialo... małe gowno a wielki problem!

no i wczoraj mialam taaaaaaakiego lenia, ze nie wykąpałam malej - z brudu jeszcze nikt nie umarl wiec chyba nic jej nie bedzie...

zborra czekam na relacje z kapieli w wielkiej wannie

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2007, 08:53

:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: eeee..no....ten..dziękuję .... (ale poważnie 71,5 .... maskuję się i tyle :-D ale fałdziochy wystają po bokach i brzucho jest :-D )
a poza tym dzień dobry :-D :ico_kawa: dla wszystkich!! mnie dziś głowa coś nawala - ale ale ..ok 14- 15 mamy gości!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Zbora, Hania i tajemniczy J. :-D :ico_brawa_01: się doczekać nie moge - hmm..to lece pod prysznic , żey wyglądać jak człowiek :-D młody dokazuje na macie już z godzię - czas na niego ze spaniem niedługo ..
Ewcik - cena garnituru - ok!!! żebyb ył porzadny i przyda sie na później - to ile ma kosztować ????
mamo Dominika :ico_brawa_01: no witaj !!! :-D częśćiej tu!!!
doris, współczuje koła!!! przeżycia niezłe!!!! mi też juz raz poszło dentka - pchać taki wózek - współczuję !!!!!wiem co toGLIZDUNIA, pakuj sie i wywlaj - ja sie przeprowadzałam ostsnio pare razy i tym sposobem pozbyłam sie mnóstwa rzeczy!
powiem wam szczerze - termin nam nie pasował z tymu chrzcinami - ale powiedzielimy A - to i poszło - bo przynajmniej z głowy....

[ Dodano: 2007-08-21, 08:54 ]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

dla cioć !!!! od HUbertusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D zaczynamy 4 m-c!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2007, 09:32

Witajcie

no to dla Hubertusa :ico_prezent: i :ico_buziaczki_big:

burze przeżyłam, bo w koncu nie była taka straszna jak sie zapowiadała, ale siedziałam bez tv i kompa, na szczescie mama wróciła koło 21 i przyszła do mnie poklachac, to jakos czas zleciał...

zazdroszcze dziewczynom spotkania, kurde od nas z watku zadna nie mieszka w moich okolicach :( nawet nie mam gdzie jechac zeby do której po drodze było... :ico_noniewiem:

ide troche sie z mała pobawic, bo na macie dokazuje juz z pół godz...
miłego dzionka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 sie 2007, 09:48

witam witam
najpierw dla Hubercika
Obrazek
Obrazek

rośnij zdrowo kochany

Ja dziś mam dzień sprzątania. Jutro przyjeżdżają w odwiedziny moi rodzice, więc trzeba dom do porządku muzealnego doprowadzić. Pranie już wstawione.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 sie 2007, 10:42

dzień dobry :-D

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla Huberta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

doris, niezła historia :ico_olaboga: :ico_oczko:

a moja córka budziła się dzisiaj co dwie godziny 2, 4, 6, 7.30 :ico_olaboga: ja nie wiem co się dzieje ona co chwila ma okresy intensywnego wzrostu chyba :ico_haha_01: :ico_oczko: tylko czy ja dam radę ją wykarmić :ico_noniewiem: pięć minut possie i koniec mleka :ico_olaboga: tzn ssie dalej ale już nic nie przełyka i niezadowolona echhhh :ico_olaboga:

idę na :ico_kawa:
na razie :ico_papa:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2007, 10:44

a mój Hubert spi już zaraz 2 godziny :ico_szoking: :ico_szoking: jak nie on .... rany...aż nie wiem co robić ??? :ico_szoking: :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2007, 10:51

pięć minut possie i koniec mleka tzn ssie dalej ale już nic nie przełyka i niezadowolona echhhh
nie chce Cie martwic, ale moze masz juz coraz mniej mleka? ja tak mialam az w koncu stracilam mleczko...
nic dziwnego ze chce co 2h jesc, pewnie sie nienajada.

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 sie 2007, 11:47

zazdroszcze dziewczynom spotkania, kurde od nas z watku zadna nie mieszka w moich okolicach :( nawet nie mam gdzie jechac zeby do której po drodze było... :ico_noniewiem:
Ejjj jak to żadna, Ruda to znowu nie tak daleko, to tu nie pisz że żadna nie z okolic :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko:

To witajcie dziś

Mam chwile, Dominik własnie pojechał na działkę, ładna pogoda poza tym koncówka wakacji, niech korzysta jeszcze bo zacznie się szkoła to :ico_olaboga: ja nie wiem, podobno znajome mamy starszaków mówią że trzeba tak w I klasie poświęcić ok 2 godzin na pomoc przy nauce, pewnie bajki i komputer pójdzie zupełnie w odstawkę. :-)

No Kinga spi od wczoraj od 23, tylko raz jadła o 7:30, bo tak sie budzi mniej więcej, czasem troszke wcześniej i śpi do południa, ale za to chodzi późno spać, raz tylko się zdarzyło że zasnęła o 21, tak to 22-23.
Nadal karmię, juz nie myślę czy za mało, czy starcza, czy najedzona, przybiera dobrze więc chyba coś tam je, daje jej tylko raz butelke w ciągu dnia późnym popołudniem aby na swój maraton cyckowy była ciut bardziej najedzona, bo ona tak od 21 jest już tylko przy cycku aż do uśnięcia, siedzę z nią tak z 1,5-2 godzinki, obstawiam się pilotami i ogladam. :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Dobra to popisałam trochę

Gosia dla Hubercika :ico_tort: :ico_prezent:

Pa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”