Joanna24, ja nie daję Bobovitu, czasami jak mi się przypomni to CebionMulti daję Kindze, tak ze 3 kropleki
U nas też dziś cieplej, ale za to mokro, breja straszna, nie znoszę takiej pogody, ale na spacerek chyba pójdziemy jak się dziewczyny wyśpią.
A jeszcze odnośnie mojego kucharzenia, to Wam powiem, że wybitna kucharka to ze mnie nie jest, ale wczoraj np. zrobiłam placki ziemniaczane-moi domownicy byli zachwyceni. Poza tym, to tak jak
asika82, mogłabym na serkach i kanapkach jechać, ale jak się ma w domu dziecko, to niestety trzeba już chcąc nie chcąc coś zawsze ciepłego mu dać. Kinga to jeszcze zje słoikowe danie, ale Ewcia to już nie tknie. A na samym suchym prowiancie, to mi się wydaje że tak nie bardzo dla takiego małego, rosnącego dziecka. I dlatego zawsze coś tam ciepłego mamy, choćby naleśniki co drugi dzień, spaghetti, pyzy z sosem itp. - zazwyczaj coś bardzo nieskomplikowanego
[ Dodano: 2008-11-27, 12:26 ]
meggi_24, dzięki za przepisy na Wigilię. Ja już się nie mogę doczekać świąt. Mówię Wam święta z dzieckiem to coś niesamowitego. Nie dziwię się, że moja mama bardzo chce żebyśmy do nich przyjechali na święta. Radość dziecka z prezentów (i opakowań, wstążek
), choinki i śniegu nie da się porównać z niczym innym. Święta zawsze lubiłam, ale odkąd rok temu była już z nami Ewcia, to święta nabrały jeszcze większego znaczenia dla mnie. A Wy w tym roku też to poczujecie