Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

21 kwie 2007, 16:21

Ja wpadam na serniczek :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 kwie 2007, 17:48

cześć,
Madziorka wszystkiego najlpszego :ico_urodzinki:
Leatko dziewczyny mają rację lepiej idż w poniedziałek do gina niech zobaczy to aczerwienienie
Madzia ja dzisiaj kupiłam custeczki nawilżane nivea w sztywnym pudełku, jak się skończą to będę kupowała bambino i tylko przekładała.Te pudełka są praktyczne , bo chusteczki w nich tak szybko nie wysychają.Kupiłam też spirytus i kompresy jałowe do przemywania pępka.Wczoraj mama kupiła mi w rossmanie wkładki laktacyjne , są w promocji 5,99 za 30 szt.
Praktycznie to zostało mi już niewiele :przewijak, jedno prześcieradło, pieluszki i szczoteczka do mycia butelek.

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

21 kwie 2007, 19:26

Na pewno pójdę bo sama stracha dostałam,
Madziu gratuluję awansu :ico_brawa_01: Tak weszłam z Twojego powodu na odliczanko i patrze a tam Iw_rybka już się rozdwoiła 18 kwietnia - doczekała się wreszcie :ico_haha_01:

Madziorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :ico_tort: :ico_prezent:

lucy23

21 kwie 2007, 20:57

dziewczyny spytajcie sie gina ,bo chyba w cyttologii nie wychodzi ten paciorkowiec...ale nie jestem pewna,bo ten wymaz co mialam ,to nie byla cytologia...ale w uk to sa troche inne badania,bo np cytologii w ciazy sie nie robi :ico_szoking: dlatego lepiej sie dowiedzcie...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2007, 00:54

dziewczyny dzieki za zyczonka hihi
ja juz z adasiem... szczesliwa... przespalismy razem cale popoludnie.... i nie mozemy sie soba nacieszyc... adas ma goraczke wiec znowu slaby hihi
a moj ukochany czekal na mnie na lotnisku z duzym miskiem leonkiem.... do tego balonik happy birthday madziu! i roze!!! od razu rzucal sie w oczy... slodkie co????
jak dobrze w domku...
dobrej nocki kochane
papa

Awatar użytkownika
magda26

22 kwie 2007, 09:06

Hej wszystkie moje kochane ciezaróweczki!!!!
Madziorka ciesze sie ze twoj A zrobił ci taka niespodzianke to naprawde słodkie i :ico_brawa_01: dla niego.
Mnie moj P wczoraj namowił zebysmy pojechali do jego rodziców i bardzo tego załuje :ico_zly: ale co tu piasac :ico_noniewiem: jak wrocilismy to sie pokłócilismy i sie nie odzywam do niego a jemu teraz głupio :ico_oczko: :ico_oczko:

lucy23

22 kwie 2007, 12:09

madziu nie przejmuj sie ...madziorka slodka niespodzianke adas ci zrobil,ale z niego romantyk :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magda26

22 kwie 2007, 12:15

Lucy ja ich co raz bardziej nie nawidze P mowi ze ja sie sama tak nakrecam ale tak nie jest poprostu jak widze etsciowa flaki mi sie przewracaja :ico_zly: :ico_zly:

lucy23

22 kwie 2007, 13:06

madzia ja tez tak mialam swego czasu,ale teraz jest daleko,wiec mila i w ogole.ona w sumie jest dobra kobieta,chce jak najlepiej dla swojego syncia (to zrozumiale) ale tez czasami jej glupie teksty mnie z rownowagi wyprowadzaly he he i tez sie o to z t klocilismy,ale t mi tlumaczyl,ze ona dla wszystkich taka,ze lubi pouczac itp i jej juz nie zmienimy...teraz to ze spokojem pisze,bo jest daleko,ale wczesniej to nie chcialam tam jezdzic ,tak jej mialam dosc :-D ja lece sie kapac,bo t zaraz z pracy wroci i na miasto lecimy,a ja nawet nie ubrana :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Alineczq

22 kwie 2007, 13:26

Madziu nie przejmuj się kaxzda ma mniejsze lub większe kłopoty z teściówką.. Ja juz pisałam jaka moja jest... Ona nie pomysli, ze mi przykrość sprawi, a mówi. Ostatnio nie pozwoliła mi wziąć prysznica, bo jestem za wysoka na jej brodzik i zaleję gniazdko i będzie katyastrofa elektryczna (jakbym z prysznica robiła fontanny i trzymała go zamiast do dołu - do góry) :ico_szoking: umyłam nogi w misce, a kąpiel zostawiłam do powrotu do domu

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”