gozdzik Juleczka jak zawsze śliczna, nawet tuż po przebudzeniu. Jak ona to robi, muszę się zapytać, bo ja po wstaniu z łózka............masakra
karoilna24 będę musiała spróbować Twojego sposobu na kawkę, ciekawy. Ja w ogóle uwielbiam smak kawy, nie pijam jej dla pobudzenia, tylko właśnie dla smaku.
ja tez pije Anatola hihi zreszta dla naszych szkrabów do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić
a co do wygladu Juli to ja tez bym chciała tak wygladac jak ona z rańca
A ja piję jedną kawkę dziennie "zwykłą". Rano nakarmię małą, robię sobie kawkę, bo następny posiłek to i tak kaszka, więc mija dużo czasu do następnego karmienia.
A ja właśnie wstawiłam i muszę chyba uśpić księżniczkę, bo mi tu strasznie płacze.
[ Dodano: 31-10-2007, 09:14 ]
Aaaaaaa zapomniałam się pochwalić. Majeczka wstała wczoraj w łóżeczku. Posadziłam ją, a tu nagle patrzę, a ona stoi. Momentami to nawet puszczała się jedną ręką. Ubaw miałam po pachy, bo strasznie się kiwała na tych swoich nóżętach.
urmajo, DLA MAJECZKI zaraz się nieobejrzymy, a oni bedą raczkować,albo odrazu wstaną i będą chodzić
H,ha,ha ja już po Jeszcze mi naczynia zostały i już! No i niedługo odwiedzi nas moja przyjaciółka z Amelką starszą od Michasia o 2 miesiące sensibel, super,pogoda ku temu...