madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 13:13

Justynka :ico_szoking: jestem w szoku. Musisz sie bardziej oszczedzac, cały czas jestes w ruchu, cos robisz i zmeczenie dało o sobie znac. Dobrze ze nic sie stało, pros o pomoc przy Gabrielu mame, niech Kuba tez wiecej pomaga przynajmniej w obowiazkach domowych. I nie stresuj sie ta sytuacja bo przeciez to nie Twoja wina. Buziaczki, odpocznij troszke :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 maja 2008, 13:18

Hej!!!
No i pokrzyżowała nam wstrętna pogodna plany :ico_zly: Przełożyłyśmy spotkanie na poniedziałek.
Renia 100 lat dla Arturka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Justyna dobrze, że Gabikowi nic się nie stało. A Ty weź Misiu badania zrób i idź do lekarza i to szybciutko!!!!Przeraziłaś mnie tą akcją!!! A wiesz, że mi też się kręci w głowie? Też mam takie krótkie akcje, że tak mną jakoś chwieje :ico_olaboga: Może to od tego że @ jeszcze nie mamy i nam hormonki głupieją? :ico_olaboga:
Madziarka ten Twój Patryczek coraz przystojniejszy :ico_brawa_01: Oj niedlugo będziesz dziewczyny spod drzwi przeganiac :-D
zgadzam się w 100% :-D
Misia fajnie że zajrzałaś :ico_brawa_01: Jaki już kolosek z Dawidka :-D A jaki słodziutki :ico_haha_02:
Marcia ten chory bank wchłonął oodziały BPH, w tym mój :ico_zly: Przyszły mi teraz jakieś bzdury od nich. 4 koperty z których nic nie wynika, bo nie wiem ile mnie teraz kosztuje obsługa konta, bankowość elektroniczna itp. Jeszcze poczytam na ich stronie, ale coś mi się wydaje, że podziekuję PKO i wrócę do BPH. Nikt mnie nie pytał, gdzie ja chcę zostać, a w BPH było mi bardzo dobrze :ico_zly:
Pinko a my ściągneliśmy Tudorów :-) Tez nam się filmowy weekend szykuje.
Trzymajcie się ciepło Kochane. pa!

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 13:20

kaska28 napisał/a:

Madziarka ten Twój Patryczek coraz przystojniejszy Oj niedlugo będziesz dziewczyny spod drzwi przeganiac
zgadzam się w 100%
a dziekuje Wam bardzo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: łobuziak o twarzy aniołka :ico_oczko:
u nas piekna pogoda jest :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 13:21

Justynka nie martw się, nic mu się na szczęście nie stało, tylko z czego tak zemdlałaś? Zdarzało Ci się to już wcześniej? Może powinnaś odwiedzić lekarza....

A my już po masażu i po wizycie u pediatry. Ula waży 6290g, wagę ma prawidłową, co do wysypki na pleckach i brzuszku, lekarka poradziła, żeby kupić maść i smarować ją często, poza tym, można też kąpać w krochmalu, nawet dwa razy dziennie, przy takich upałach, bo to przynosi ulgę :-)
Uciekam do mojego brzdąca, bo gadać chce ze mną :-)

sabi_k77
Maniak forumowy
Maniak forumowy

09 maja 2008, 13:47

Ja wpadam tylko na chwilkę się przywitac :-)
Za godzinkę idę z Mają do lekarza,obudziła się dziś z wielkim katarem i pokasływać zaczęła,niby nic takiego,ale tak mocno jej jeszcze nigdy z noska nie ciekło,może trochę panikuję,ale wolę to skonsultować tym bardziej,że weekend jutro i gdzie ja lekarza będę szukać.Moje biedactwo męczyło się i marudziło całe przedpołudnie,dopiero teraz przy cycu przysnęła,żabka moja malutka.
Justynka, przemęczona jesteś biedulo,dobrze byłoby,żeby lekarz jakieś badania ci zlecił,może jakieś witaminy powinnaś łykać,no i odpocząć by się przydało,ale to akurat wiem po sobie,że nie jest łatwe przy dzieciątku...

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 14:10

Czesc

Justyna moze powinnas lekarza odwiedzic i zacznij sie troszke oszczedzac

Majeczka z babcia i kuzynkami na spacerku a mama miala isc spac no ale musialam na forum zagladnac jestem od 6 na nogach i strasznie spiaca mam nadzieje ze jak wroce do hiszpanii to majka wroci to wstawania o 9 a nie 6 rano

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 maja 2008, 14:13

lekarka poradziła, żeby kupić maść i smarować ją często,
Pinko ja smaruję Karolka zamiast balsamków na przemian maścią witaminową i dermosanem i skórkę ma po tym super, a wcześniej tez miał kropki. Tak mi poradziła doktorka jak miał straszną wysypkę po proszku.

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 maja 2008, 14:22

dziewczyny załamałam się :ico_placzek: :ico_placzek: ...chirurg powiedział,ze wrasta mi paznokiec,przepisał jakis plyn na stan zapalny i kazał za 2tyg przyjsc do kontrolii jak nie bedzie lepiej bede musiala miec zrywana płytke paznokcia :ico_placzek: :ico_placzek: ,tak sie strasznie boję-chyciłam dołka przez to wszystko :ico_placzek:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 maja 2008, 14:23

Amelka wazy 4980 i ma jednak ta skaze białkowa mam diete bezmleczna no caly czas zapominam o tym i narazie takia masc do smarowania troche sie boje bo ona na sterydach ale pediatra mowi ze tylko troche no i s,marowac mam raz dziennie i tylko troszke tej masci.Mowila mi ze mam wprowadzic (bo wracam do pracy) w polowie maja kaszke bezmleczna i marchewke z ziemniaczkiem.Mleko jak trzeba bedzie to specjalne na recepte dla alergikow.Dobra uciekam bo kumpela ciezarna ma przyjsc idziemy na lody znaczy ja nie julka i ona.

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

09 maja 2008, 14:37

Jola ja mam to samo tylko w obu stopach - okropienstwo to jest, czasmi mi to ropieje , pozniej sie zaleczy i za jakis czas znow, ale boli na okragło. tyle ze ja nie poszłam jeszcze do lekarza bo sie boje!!!
pewnie pojde jak juz chodzic nie bede mogła!

Justynka - kruszyno nasza szanuj sie. moze to jeszcze od porodu jakas mala anemia i dlatego tak zesłabłas. pamietam ze Ty tak samo jak ja bardzo długo krwawilas po porodzie, moze jeszcze nie wszystko wróciło do normy. zrob sobie morfologie chociaz. bedziesz wiedziala czy to anemia czy trzeba szukac innej przyczyny.

ja tez dzis jakas zaspana. nie spie od 6 rano ale przeciez jest jeszcze bardzo wczesnie a mi sie oczy zamykają, a mam tyle roboty.
jakbyscie zobaczyly jak wygląda mój pokój - lepiej nie bo byscie sie przestraszyły. musze sie za to zabrac.
jeszcze wczoraj pranko zrobiłam i musze to dzis poprasowac zeby sobota była wolna.

lece musze sie za to wszystko zabrac

zaglądne poxniej

[ Dodano: 2008-05-09, 14:38 ]
aha no i najlepsze życzonka dla Arturka :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :509:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”