dorotaczekolada, wszystkiego naj

Ukrop straszny, z resztą tak jak i wczoraj, byliśmy tylko w kościele i nie ruszamy się z domu do wieczora. Termometr wskazuje 34 stopnie w cieniu, a to jest wieś, więc temp. imponująca

u nas na odwrot, spi 2 zary po 2 godz, wczoraj nawet miala drzemke 3 godzbo p[rzez te upały w dzień prawie nam nie śpi
Justynka wczoraj po raz pierwszy sama usiadła - z czworaków
Moja Natka niestety zatrzymała się ruchowo przez te paski.Na wieczór zdejmuję jej żeby sobie poszalała przed snem troszkę,ale ona się tylko z brzuszka na plecki i odwrotnie turla.takim turlaniem przemieszcza się w rózne części pokoju.No i tyle,nie próbuje póki co z podpieraniem się na kolankach.ciekawe czy przez te paski to w ogóle będzie próbowała raczkować,jeśli tak to pewnie zacznie to robić dużo później niż przeciętne niemowlaki.prawdopodobnie przez te upały się "zatrzymała" ruchowo
Moja ma 2 drzemki w ciągu dnia,ale z ich długością to różnie bywa.Czasem jest to po 1-1,5h,a czasem 2x 0,5h i już,ale wtedy na wieczór jest strasznie marudna i po kąpieli nie chce mi jeść tylko płacze ze zmęczenia,ale znalazłam na nią sposób.głosu to ja nie mam zbyt ślicznego,ale moje kołysanki się Nacie podobają i ją uspokajająwczoraj nawet miala drzemke 3 godz
Moja od wczoraj jest na etapie "dadadadada" tylko czekać aż jej tata wyjdzieTeraz np. Wika dużo gada, praktycznie cały czas, fajnie jej to wychodzi.
Ja też zupki sama gotuję,bo tych słoiczkowych nie chce mi jeść,owoce tak jak u ciebie ze słoiczków.ciesze sie ze malej smakuja moje zupki
noooo niezla wage ma corciawaga-9100,długość-69cm...
do nas jedzie dostawa sloiczkow z PLciesze sie ze malej smakuja moje zupki
Łomatko boska.No tak,faszerują te kurczaki czym popadnie, a po dzieciach to od razu widać.Nie martw się.Będzie dobrze.Nie podawaj jej tego świństwa więcej (ja od dziś też nie będę,choć miałam na dzisiaj kurczaka naszykowanegomy po wizycie, naryczlaam sie, mala ma guzy io dzisiaj pobieralismy krew na hormony, ma zakaz jedzenia drobiu ze sklepu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość