Janiołek ja to jestem bardzo wyczulona na jakiekolwiek odgłosy mojej córki,nawet te najcichsze hania najpierw woła "mama" a jak nieraz nie reaguję to jeszcze głośniej woła "tato odź" i wtedy mój mąż po nią wstaje i przynosi do nas do łóżka,to parę minutek jeszcze się powściekamy,bo potem niunia nas wygania z łóżka i trzeba wstać śpi z nami w jednym pokoju,ale w drugim końcu i tylko wstanie to już nas woła,czasami tylko jeszcze pogada ze swoim kajtusiem (pajacyk)
jak spalismy w jednym pokoju to tez slyszalam bez problemu, a tak to roznie bywa. Ale ma co robic, rozbiera Kubusia Puchatka ze szlafroka siedzi w kaciku i gada do zabki Poza tym jest pewnien plus - od razu jak sie budzi jest nieznosna, a jak chwile poczeka, dobudzi sie to moge ja wyciagac bo juz jest kochana aniawlkp86, zapraszam cie do nas na pazdzierniko-listopadowe forum http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 53#4870853
Jeśli chodzi o spanie to mój mały kładzię się ok 20 latem może tak porzed 21 a spi różnie budzi się o 7 lub 8 nieraz nawet po. Ale w nocy jak chce pić to mnie zawsze woła albo jak mam go przykryć.
Izunia u mnie też słonecznie i cieplutko nie wiem co dzisiaj robić wczoraj nie sprzątałam to dzisiaj mam 2 razy więcej może ktoś wpadnie do mnie i mi pomoże?
[ Dodano: 2009-04-25, 13:24 ]
kobietki a co tutaj tak cichutko? gdzie się wszystkie podziewacie?
dzien dobry
Chwilke mnie nie było ale nie zapomniałam o Was
staram sie korzystac z ładnej pogody i wolnego czasu Jestem juz na chorobowym i teraz musze zaczac kompletowac rzeczy dla siebie i małej choc dla niej wiekszosc juz mam
tak sobie mysle ze gdyby faktycznie zostało mi 2 miesiace to jeszcze kupe czasu ale lepiej sie przygotowac zwlaszcza ze dla siebie nie mam kompletnie nic
U mnie dzis piekna pogoda wiec pewnie pojedziemy na obiad do moich rodzicow a pozniej moze jakis spacerek
ramonka witaj nareszcie ktoś tu się zjawił,bo wczoraj to nikogo nie było 2 miesiące to sporo czasu jeszcze zdążysz wszystko skompletować dla siebie ja pamiętam,że miałam już wszystko właśnie 2 miesiące przed ale masz jeszcze czas,jak dobrze się czujesz to na pewno się wyrobisz pozdrawiam
2 miesiące to sporo czasu jeszcze zdążysz wszystko skompletować dla siebie
tez tak mysle tylko ze moje terminy sa rozbierzne bo z okrresu to 22 czerwiec a dzieciatko tak 2-3 tygodnie wieksze
a ze moje @ były nieregularne to 1 termin moze nie byc wiarygodny wiec nie wiem czego sie spodziewac
zreszta juz ciezko sie robi