Aga78
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 lip 2008, 08:53

dzięki dziewczyny :ico_sorki:
w sumie jeszcze nie przeczytałam nic :ico_wstydzioch: ale chciałam pochwalić się filmikiem z Julią w roli głównej :-D

http://www.wrzuta.pl/film/vx2kknRc07/
nagrywałam komórką a działo się to tak szybko, że nie pomyślałam, że nie mogę jej odwracać :ico_wstydzioch: dlatego zachęcamy do ćwiczeń :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-07-07, 08:54 ]
:ico_noniewiem: w sumie to chyba mi się nie udało :ico_noniewiem: zobaczymy jeszcze czy się uda :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2008, 10:10

witam
troche mnie tu nie było nie dam rady wszystkiego teraz przeczytac ale obiecuje nadrobic zaleglości
Aga78 ja nie mogę odtworzyć filmiku

wszystkim dzieciaczkom gratuluje pierwszych kroczków :ico_brawa_01: moj amly to uz biega a nie tylko chodzi sam włazi na łóżko niby nauczyląm go schodzić tyłem ale pzreraża mnie jak wchodzę do pokoju a on sam na łóżku siedzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

07 lip 2008, 11:21

sam włazi na łóżko niby nauczyląm go schodzić tyłem ale pzreraża mnie jak wchodzę do pokoju a on sam na łóżku siedzi
Lenka wczoraj wdrapała się na kanapę, co prawda miała ułatwienie w postaci zrzuconej poduszki.

[ Dodano: 2008-07-07, 11:23 ]
Pruedence wiesz na którym przystanku wysiada się jak jedzie się nowohucką do ENION?? Będziemy jechać 163 z Prokocimia

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2008, 12:23

Czesc Dziewczynki!!!
Ale super, ze Wasze dzieciaczki juz chodza albo same probuja. My nadal czlapiemy za raczke, a przeciez Szymek jest prawie najstarszy, zaraz po Lukaszu kasi. Nie wiem czy mam sie martwic czy cierpliwie czekac? :ico_noniewiem:

U nas powoli leci czas. Wszystko jest takie nowe i inne i dla mnie i dla Szyma. Faktycznie duzo sie zmienilo. Wczoraj moj brat zabral nas na wycieczke do skansenu kuriowskiego, fajnie bylo tak sobie posiedziec na lonie natury po tylu latach spedzonych w betonowym miescie :-D

Kasia, fajnie wygladasz. :ico_brawa_01: i tesknie troszke za Wami tutaj, ale mam nadzieje, ze jak kiedys przyjedziesz do Polszy to sie zobaczymy.

Buziole!!!

Aha, Aga, gratuluje semestru :ico_brawa_01: zdolna z Ciebie bestia :-D

Awatar użytkownika
Janiolek

07 lip 2008, 12:28

Nie wiem czy mam sie martwic czy cierpliwie czekac?
Nie martw się. Ja zaczęłam chodzić 3 dni przed ukończeniem roku, potem wyjechałam z rodzicami na wakacje i przestałam, dopiero po 2 tygodniach znowu zaczelam, a wy mieliscie dluga podroz, poza tym każde dziecko ma własne tępo.

Aga78

07 lip 2008, 13:01

wisienka24, :ico_nienie: absolutnie się nie martw :ico_nienie: mój mąż zaczął chodzić jak miał 13 m-cy, moje dzieci się we mnie wdały z chodzeniem :-)
a Janiolek, ma rację, że dziecviaki często zaczynają, przestają i wreszcie na dobre już śmigają

filmik faktycznie się nie otwiera, jakoś nie umiem sobie z tym poradzić :ico_puknij: normalnie mój mózg poczuł, że ma wakacje :-D ...postaram się jeszcze raz...

zdjęcia wczorajsze...Julia drugi dzień doświadczeń.... chodzę sama..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Janiolek

07 lip 2008, 13:04

Aga78, pięknie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Nie mogę się doczekać, aż ten mój potwór będzie chodzić

Aga78

07 lip 2008, 13:09

eeee... no Twoja Lenka ma jeszcze czas - a to i tak szybko minie...właśnie sobie uświadomiłam jak wczoraj chrzestny zapytał co kupić Juleczce na roczek :ico_szoking:

super, że chodzi ale już dzisiaj lekko nosa obdrapała.... bo ona musi szybko :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-07-07, 14:10 ]
no to jeszcze raz próbuję
http://pl.youtube.com/watch?v=oQGz7p9EN4k

[ Dodano: 2008-07-07, 14:12 ]
chyba wyszło :ico_brawa_01:
nie dość że ledwo zaczęła chodzić to jeszcze ćwiczy "ZŁAP MNIE" :-D

...... no ja cały czas o tym, bo pękam z dumy ...hihihi :ico_wstydzioch:

Kasia3

07 lip 2008, 14:44

Aga78, gratulacje dla zdolnej córeczki !!!!!!!!!!!!
Ale ona biega!!!!!!!
Zosia dopiero wczoraj zrobiła pierwszy nieśmiały kroczek naszczęście udało nam się razem zobaczyć.
Wisienko to prawda czekaj i się nie martw, czas przyjdzie i na niego !!!!!!!!

[ Dodano: 2008-07-07, 14:45 ]
Aga78, zapomniałam się zapytać a jak się wgrywa filmiki na youtube, bo mogę wam pokazać zosiaka w rzece ottawskiej.

[ Dodano: 2008-07-07, 14:53 ]
ale numer ja się powtarzam!!!!!! :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2008, 14:55

Janiolek Wysiadasz na przystanku zaraz za tandeta, nazywa sie bodajrze szklarsa. I skrecasz w lewo wzdłuz dwupasmówiki klimeckiego.

Aga :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: filmik Boski, ale Julka biega, a z ciekawości jaki rozmiar buta nosi? I jakiej firmy?
Bo ja kupiłam Tosi Bartka 19-stki ale są nadal na nią za duże.

:ico_placzek: Mnie troche smutno,że my tak zawsze do tyłu i wszystko ostatnie, zwłaszcza że Tośka się robi nieznosna bo jej sięnudzi w miejscu i pewnie chciałaby pobiegać a tu nie ma siły, nawet na stanie samej :ico_placzek:

Wróciłyśmy własnie z rynku. W końcu złozylam indeks, ale zaswiadczenie o średniej będzie dopiero na początku sierpnia, zreszta ja i tak w sobote wyjeżdżam więc mam to gdzieś. Dziś sa urodziny moejgo taty więc zbieramy się popołudniu do dziadków, oby się nie rozpadało to może na ogrodzie posiedzimy troche.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”