wklejam zdjecie swojej slicznotki ze spineczką
Jola spokojnie moze masc pomoze a nawt jesli to mysle ze bedziesz miała jakies znieczulenie. Współvczuje bólu teraz bo sama wiem jak boli to.
Dla Arturka
Ja nie narzekam, we Wrocławiu od paru dni piękne słonko i cieplutko, prawie lato...eh ta pogoda....
Może masz rację, ja też tak nieraz mam, cały wtorek chodziłam "zakręcona", kręciło mi się w głowie niezależnie od tego co robiłam, okropne to było.A wiesz, że mi też się kręci w głowie? Też mam takie krótkie akcje, że tak mną jakoś chwieje Może to od tego że @ jeszcze nie mamy i nam hormonki głupieją?
ja tez tak mam czasami więc moze to normalne po porodzieGoonia napisał/a:
A wiesz, że mi też się kręci w głowie? Też mam takie krótkie akcje, że tak mną jakoś chwieje Może to od tego że @ jeszcze nie mamy i nam hormonki głupieją?
Może masz rację, ja też tak nieraz mam, cały wtorek chodziłam "zakręcona", kręciło mi się w głowie niezależnie od tego co robiłam, okropne to było.
nie taka najzwyklejsza za 2,60 chyba mówisz po prostu maść witaminowa i dostajesz tubkęGoonia ta maść witaminowa, to jakaś specjalna, czy jak powiem tak w aptece, to bedzie wiadomo o co chodzi?
jasne, że dam znać ... a Ty oglądaj szybciutko tego BattlestaraTudorzy, fajny serial, daj znać jak Ci się podobał
ja myslałam tez o tej anemii, ale jak wyszłam ze szpitala to wyniki miałam dobreja tez tak mam czasami więc moze to normalne po porodzie
no u mnie będzie dokładnie to samo, z tymże chyba wrócę do BPHGosia, moj Piotrek tez mial kiedys w BPH i dostal stos papierow z PKO z ktorych nic nie wie,wiec zalozyl sobie konto w innym banku i ma problem z glowy.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość