madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 15:31

Obrazekwklejam zdjecie swojej slicznotki ze spineczką :ico_oczko:

Jola spokojnie moze masc pomoze a nawt jesli to mysle ze bedziesz miała jakies znieczulenie. Współvczuje bólu teraz bo sama wiem jak boli to.

Dla Arturka :ico_tort:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 maja 2008, 15:48

Witam,

Najlepsze zyczenia dla Arturka - duzy chlop juz!!! :ico_brawa_01:

Justynka, uwazaj na siebie!! Na szczescie nic sie takiego nie stalo, nie martw sie! Dziewczyny maja racje lepiej idz do lekarza, trzeba sprawdzic dlaczego tak sie stalo.

Madziu, sliczna ta Twoja Kruszynka.... tylko zchrupac, bardzo podobna do braciszka :-) Zdjecie ze spinka poprostu cudne!!! :-D

Gosia, moj Piotrek tez mial kiedys w BPH i dostal stos papierow z PKO z ktorych nic nie wie,wiec zalozyl sobie konto w innym banku i ma problem z glowy.
...eh ta pogoda.... zamow piekne slonce na poniedzialek :ico_haha_01:

Milego popoludnia!
Buzka

madziarka81

09 maja 2008, 15:49

Misia fajnie ze zajrzałas i fajne zdjęcia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

09 maja 2008, 16:24

madziarka81,

ta fotka jest jak z okładki czasopisma o najpiekniejszych bobaskach świata.

po prostu boska!

madziarka81

09 maja 2008, 16:33

marcia_pod, dziękuje bardzo :ico_sorki: Mi tez sie ta fotka podoba :-)

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 16:34

Goonia ta maść witaminowa, to jakaś specjalna, czy jak powiem tak w aptece, to bedzie wiadomo o co chodzi?
Tudorzy, fajny serial, daj znać jak Ci się podobał :-)

Jola trzymaj się, wiem jaki to ból, mi też czasem jeszcze wrasta paznokieć u stopy, kiedyś miałam zabieg robiony, bo wrastał w oba duże palce, ale nie zrywali mi całej płytki, tylko wycinali tą wrastającą część. Na poprawę humoru, zjedz sobie czekoladę, albo obejrzyj śmieszną komedię. Będzie dobrze, taki zabieg robią ze znieczuleniem i nie czujesz bólu :-) więc nie masz się czego bać.

mariola, współczuję, mam nadzieję, że u Uli to nie to, odstawię z posiłków całkowicie mleczne przetwory i zobaczymy.

madziarka81, Martynka słodko z ta spineczką wygląda i chyba jej się to podoba, muszę Uli też coś ładnego do włosków kupić.
...eh ta pogoda....
Ja nie narzekam, we Wrocławiu od paru dni piękne słonko i cieplutko, prawie lato :-)
A wiesz, że mi też się kręci w głowie? Też mam takie krótkie akcje, że tak mną jakoś chwieje :ico_olaboga: Może to od tego że @ jeszcze nie mamy i nam hormonki głupieją? :ico_olaboga:
Może masz rację, ja też tak nieraz mam, cały wtorek chodziłam "zakręcona", kręciło mi się w głowie niezależnie od tego co robiłam, okropne to było.

madziarka81

09 maja 2008, 16:37

Goonia napisał/a:
A wiesz, że mi też się kręci w głowie? Też mam takie krótkie akcje, że tak mną jakoś chwieje Może to od tego że @ jeszcze nie mamy i nam hormonki głupieją?

Może masz rację, ja też tak nieraz mam, cały wtorek chodziłam "zakręcona", kręciło mi się w głowie niezależnie od tego co robiłam, okropne to było.
ja tez tak mam czasami więc moze to normalne po porodzie :ico_noniewiem:

Pinko Ula tez ma duuzo włosków więc spineczka bedzie sie yrzymac na pewno :-)

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 18:46

Ale nastukałyście za cały dzień, mi nie daje posiedzieć dziś mój syn prawie nic.

Po primo dziękujemy za życzonka :-)

Madzia, słodko wygląda Twoja córa na tym zdjęciu :ico_brawa_01:

A pogoda dziś rzeczywiście nie za rewelacyjna, ale cóż zrobić, trzeba czekać na lato.

Justyna, to niezła akcja, dziewczyny już wszystko napisały więc ja się powtarzać nie będę.

I Jola głowa do góry, trzeba myśleć pozytywnie :ico_prezent_big: dla Ciebie

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 maja 2008, 19:14

Goonia ta maść witaminowa, to jakaś specjalna, czy jak powiem tak w aptece, to bedzie wiadomo o co chodzi?
nie taka najzwyklejsza za 2,60 chyba :-) mówisz po prostu maść witaminowa i dostajesz tubkę :ico_oczko:
Tudorzy, fajny serial, daj znać jak Ci się podobał
jasne, że dam znać ... a Ty oglądaj szybciutko tego Battlestara :-D
ja tez tak mam czasami więc moze to normalne po porodzie
ja myslałam tez o tej anemii, ale jak wyszłam ze szpitala to wyniki miałam dobre :ico_noniewiem:
Jola trzymaj się Kobietko!!!! Może nie będzie tak źle!!!
Madzia Martynka w tej spineczce jest urzekająca, no i ten delikatny uśmieszek :ico_ciezarowka: no cudna jest :-D
Gosia, moj Piotrek tez mial kiedys w BPH i dostal stos papierow z PKO z ktorych nic nie wie,wiec zalozyl sobie konto w innym banku i ma problem z glowy.
no u mnie będzie dokładnie to samo, z tymże chyba wrócę do BPH
Uciekam, bo będę zaraz Miśka kąpać!
pa!

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 maja 2008, 20:18

Oj Justynko wspólczuje Ci bardzo tego co przeżylaś. Ja też pewnie bym, się pewnie rozryczała w takiej sytuacji :ico_placzek:
Ja też miałam zawroty głowy po porodzie, Teraz jest tego coraz mniej ale jak jest ciepło to czsem przez moment mam takie zawirowania.

Madziarka fotka boska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Normalnie mala modelka Ci rośnie :-D

Jola wycinanie paznokcia nie boli. Ja też to miałam. Najgorszy jest moment jak wstrzykują znieczulenie. Takie uczucie jakby Ci palec coś od środka rozpychało. Później czuc tylko bezbolesne skrobanie. No a po wszystkim bierzesz jakieś środki przeciwbólowe co jakiś czas i też nie ma bólu. Mnie niestety przy takim zabiegu zarazili jakąs grzybicą i do teraz nie mogę się tego dziadostwa z paznokcia pozbyc :ico_zly: .

Moja Nadia od 19 już śpi. Ciekawe o której sie obudzi i do ktorej rano będzie spala :ico_noniewiem:

A i kupiłam gryzaczek, ale troszkę inny niż Pinko bo takiego nie było. Mój jest z Nuka, wygląda jak szczoteczka tylko bez wlosków i ma ogranicznik. Mam nadzieję że też się sprawdzi.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”