Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 14:00

aniabella, ja chopdze prywatnie na usg i do lekarza i warto pojsc prywatnie fachowa obsluga i wszystkiego sie dowiesz:) ja teraz ide na 4 D:P mam nadzieje ze z niunia wszystko ok

a ty nic nie czujesz???? ja dzis nic

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 sie 2008, 14:14

ja chodzę do lux medu bo mam abonament z pracy wykupiony i jestem bardzo zadowolona. w czwartek miałam wizytę ale nie u swojego lekarza bo jest na urlopie tylko u jakiejś innej i ona zapisała mnie na wizytę już do mojego na 10 września i dopiero on pewnie wyznaczy mi usg bo pani dr stwierdziła, że jeszcze za wczesnie. jestem w 17tc więc po 20tc będę miała usg :ico_olaboga:
ja jeszcze nic nie czuję :ico_placzek: no ale już nie marudzę bo ciągle o tym piszę

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

17 sie 2008, 14:47

o ale już nie marudzę bo ciągle o tym piszę
nie przejmuj sie jest nas dwie :-) ale mysle ze dziewczyny nam wybacza to marudzenie :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 17:33

dziewczyny ja tez marudze;) bo troszke tylko czuje ale to tylko ulewanie sie a najgorsze jest kucie z prawej strony brzucha rwie mnie ze cholera... nie wiem czym to moze byc spowodowane:(:(:( mam nadzieje ze to nie jest nic groźnego

haha mam nabite z meza po wczoraj on sprobowal po raz pierwszy ze mna francuski sex haha i mu sie spodobalo...a tak nie chcial:D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 sie 2008, 18:07

Secret :-) wcale nie biedne te dzieci w Szkocji, bo mają trzy semestry i juz w październiku Młody będzie miał 2 tyg ferii jesiennych :-) także nic nie traci, a w trakcie roku będzie miał czas, żeby naładować baterie :-)

my już wróciliśmy, pojedliśmy rosołku :-) mniam.. ale i tak mi ten żurek teraz chodzi po kubkach smakowych :-)

taaa, ja też marudząca jetem niebywale :-) podobno to hormony ciążowe ;-)

zajrzę do Was później :-)

i widzę, że 200 stronka już na widoku :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 sie 2008, 19:30

ananke, a no chyba,że tak :-D
Dziewczyny nie marudzicie,nie dziwię się,że już chcecie poczuć swoje dzidziusie,właściwie dopiero wtedy zaczyna się czuć,ze jest się w ciąży :ico_ciezarowka: Ja moje dziecko czuję już bardzo wyraźnie,nawet w tej chwili mnie kopie :-D ,ale pamiętajcie,że to moja druga ciąża :-D
Ciekawe,która się załapie pierwsza na 200-tną stronkę :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 sie 2008, 20:21

secret25, też mówiłam już laskom, że zanotuję te, które teraz marudzą, że jeszcze nie czują i potem zakaz marudzenia, że spać nie mogą przez kopniaki :-D

ja dziś od 6.20 do 8.00 nie spałam, bo moje dziecię chyba dyskotekę robiło :-D no, normalnie dzikie harce :-D
Ciekawe,która się załapie pierwsza na 200-tną stronkę :ico_brawa_01:
noo, ja tam się doczekać nie mogę właśnie tej 200 :-D

ja dziś robię spis rzeczy, które juz mam dla dzidzi, bo jeszcze dokupiłam grubsze skarpetki wczoraj i dziś takie cieńsze... :-)

a jak tam u Was?? jak styczniowe Brzuchatki??

[ Dodano: 2008-08-17, 20:37 ]
noooo, to ja się jeszcze nie doczekałam tej dwusetnej to pewnie którtaś z Was wdepnie i juz będzie :-) a w tym tempie to ciekawe, do ilu dobijemy przed styczniem :-D pewnie z tysiączka to walniemy jeszcze przed świętami :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 sie 2008, 21:39

Kurcze spac nie moge bo, caly czas sie martwie. Kot nadal nie wrocil, jutro ide porobic odbitki ksero ze zdjeciem i nr telefonu i bede wywieszac w moim miasteczku, moze ktos go widzial. Dziwie sie, ze jeszcze policji na mnie nie wezwali, bo latam noca po obcych ogrodkach z latarka w reku i zagladam we wszystkie krzaki. Juz zaczelam sie zastanawiac czy ktos go przypadkiem nie zgarnal, bo to kot z rodowodem wart niezla kase, zreszta od razu widac, ze udomowiony. Przez ten caly stres boli mnie glowa i zoladek. Fasola tez przestala zupelnie dawac o sobie znak, tak jakby jej zupelnie nie bylo. Z mezem juz nawet sie o to nie kloce, bo nie warto moich nerwow. Mam tylko nadzieje, ze z Fasola wszystko ok, bo wiem ze jej ten moj stres i placz szkodzi. Sorki, ze tak truje ale ja na tym moim zadupiu nawet nie mam sie komu pozalic :ico_placzek:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 21:43

Witam wszystkich :-) , miło znów poklikać z Wami na tt. :-) Trochę poczytałam zaległe posty. Wróciłam dziś po południu. Jestem strasznie zmęczona podróżą. Było super, jutro więcej napiszę. kładę się spać. Dobranoc. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

17 sie 2008, 22:13

hej dziewczynki ja juz po poprawinach..ale dzis siedzialam za stolem i sie objadałam..oczywiscie był pycha zurek i zajadlam tez sledzika po japońsku..pycha :-D :-D byliśmy odebrać naszego pieska od szwagierki i dostalismy calą siatkę jabłek wiec jutro cos bedzie yzreba z tym zrobic..na pewno racuchy a moze jakis palcek..chociaż w pieczeniu jestem cienka- a moze macie jakis sprawdzony prosty przepis??

[ Dodano: 2008-08-17, 22:15 ]
zaraz chyba znikam do łóżeczka bo i tak juz tutaj puściutko ale licze jutro na jakies przepisy z waszej strony .. :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”