Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 sie 2008, 20:52

jakie tam pustki..ja tu kukam ale czasu na pisanie nie mialam zbytnio...no i tescik zrobilam nie jestem w ciazy niestety...ale dobrze sie tez nie czuje ...zycie....
wogole to na zakupach bylismy i jakos tak znow mi sie spac zachcialo po nich...jeszcze niedawno pisalam ze nie spie popoludniu a od kilku dni spie codziennie :ico_szoking: ..no ale co ja na to poradze ze tak mi sie chce spac....juz teraz rozumie moja babcie-mama ma z nia taki problem bo jej sie nawet nie chce wyjsc z lozka,a jak wstanie to za 20 min. juz lezy spowrotem bo tak jej sie chce spac...ale schorowana i juz nie mloda jest...a ja? :ico_puknij:
Maya dzis mala na kolacje parowke...ona mi tak malo je ze szok...dzis zjadla obiad ze sloiczka i parowke...poza tym kawalek arbuza....normalnie tak mi jej szkoda bo zawsze jeszcze cyusia dostawala a jak jej teraz to zabralam to jakby na diecie jest :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2008, 21:22

GLIZDUNIA, spokojnie moze jak sie przegłodzi to jak zacznie wcinać to zobaczysz
a twoje samopoczucie to moze jakies przesilenia?
u was takie kiepskie lato bylo ze nie naładowałaś akumulatorków
odpoczywaj jak masz szanse i wierze ze przejdzie

zborra fajnie ze sie tak urlopujecie

ja w przyszłym tyg jade do mamy bo michala nie ma wiec tez troszke odpoczne od małej
mama bedzie chodzila na popołudnie to ją rano będe podrzucac :ico_brawa_01:

moja malutka juz spi bo przyjechali znajomi i biegała jak dzika po tarasie

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2008, 21:26

GLIZDUNIA, ja mysl ze Maya tym niejedzeniem odreagowuje zabranie jej cyca

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 sie 2008, 21:30

T na nową fryzurę nie zareagował... stwierdził ze woli dłuższe włosy... no ale ja sie sobie podobam :-D

my z Matem chorzy on katar brzydki, gorączkuje ja też z gorączką latam i trochę kaszlę, w poniedziałek do lekarza, właśnie słyszę jak popłakuje T z nim jest, chyba mu cężko zasnąć, a nie chce wypić syropu przeciw gorączce, nie mam pojęcia jak mu podawać te lekarstwa...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2008, 21:33

a moze czopek?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 sie 2008, 21:33

Jagodka,oj no to mama troche pomoze Ci odetchnac...szkoda tylko ze znow Cie tu nie bedzie na tt :ico_noniewiem:
Kate,u nas tez jest problem z podaniem syropu jakiegokolwiek...kiedys ladnie wypijala a teraz tylko na sile :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
Doris,mysle ze to moliwe...ale tak mi jej zal...bo mleka w cycach pelno a ona nie je....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2008, 21:34

ja mam w nurofenie taką specjalną miarke i mała nie protestuje jak jej daje bo to slodki syrop

[ Dodano: 2008-08-23, 21:36 ]
GLIZDUNIA, alez będę
u mamy mam neta :-D
a jesli chodiz o cyce to spokojnie mleczko ci zniknie a mała znajdzie sobie zastępstwo za cycka

[ Dodano: 2008-08-23, 21:36 ]
a gdzie te fotki goska???????????

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 sie 2008, 22:12

Jagodka,a Maya mi juz na widok tej miarki zaczyna krzyczec....nie wiem czemu sie zrazila skoro to takie slodkie :ico_puknij:
i super ze nie znikniesz mi z monitorka :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2008, 12:20

hejka

Mała widze ze przyzwyczaiła sie do nowej sypialni, pokazuje gdzie spi i nie protestuje..teraz własnie walczy z drzemka, ale moze sie uda..My wczoraj sobie pojechalismy na dyskoteke, tesciowa sie zaoferowała ze przyjdzie popilnowac Mili i dzis rano wzieła ja nawet do koscioła, wiec spokojnie sie wyspałam..potanczyłam jak nie pamietam kiedy, fajnie było, A tylko nawalił ale to juz nie pierwszy raz wiec juz to olewam, ale znow nie bedzie okazji szybko wiec chociaz ja skorzystałam :-D

teraz wklejam foty pokoju
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zaraz bede jeszcze zgrywac z ustronia i wesela to tez cosik pokaze..

a poza tym

kate normalnie rewelka..powalajaco wygladasz.. :ico_brawa_01: a wiesz chłopy zawsze tak mowia, a na pewno mu si epodobasz i juz jakas ukryta
zazdrosc :ico_noniewiem:

glizdunia a czy ty sie aby nie nakrecasz z tymi bolami..moze nie mysl tak o tym i to samo minie? a moze ciaza faktycznie a jeszcze nie wykrywalna na testach :ico_noniewiem:

gosia no co z tymi zdjeciami własnie?

[ Dodano: 2008-08-24, 12:50 ]
no to jeszcze porcja zaległych zdjec..

wesele - z panna młoda
Obrazek

i z mezem
Obrazek

i z Ustronia
przed wejsciem do parku z dziko zyjacymi zwierzetami
Obrazek

i w krainie bajek - o tyle fajne to było ze te figurki sie ruszały i lektor opowiadał bajke
Obrazek

a kobitka z nami to moja mama
Obrazek

Obrazek

Obrazek

a w tej fontannie na rynku Mila sie pluskała
Obrazek

kate_k82

24 sie 2008, 12:52

Lady pokoik super, ja właśnie takie lubie, a mebelki to skąd masz???
Glizdunia masz świetne zdjęcie w podpisie

mój urwis dziś w nocy znów sobie zrobił pobudkę wstał o 3.45 i do zabawy spać mu sie zachciało ojkoło 5 20. nieźle, tylko że ja nie mam ochoty na takie igraszki...
a teraz właśnie robię się na bóstwo, włosy umyte, maska na twarzy, bo mat śpi razem z ojcem, więc mam czas na relaks, ale zaraz muszę ją zmywać bo to taka 3 minutowa

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”