u mnie dziś szarówka i czeka mnie prasowanie pieluszek
Marcia77, nie zdążyłam trzymać kciuków
ale fajnie już za 10dni zobaczysz swoje maleństwo

a no bardzo, praktycznie cały czasmanenka a bardzo kopie cie dzidzi?
pewnie to z osłabieniadzisiaj mi krew z nosa leciala
ja jeszcze raz to wróci to zadzwoń do ginki i się zapytaj czy to normalnea rano czulam takie rwanie w dole brzucha. troche jak na okres. nie wydaje mi sie zeby to byl dobry znak, no ale dopiero co bylam u ginki i mam ponoc wszystko pozamykane... w kazdym badz razie przeszlo i mam nadzieje ze nie wroci
a czemu ze zdwojona??
Od dziś bedę was odwiedzac ze zdwojoną siłąCo tam?
dzisiaj to ty leż i odpoczywaj bo twój organizm jest osłabiony przez tą krew, zawsze jak organizm czuje się osłabiony to leci krew z nosastraaasznie jestem dzis rozleniwiona. nic mi sie nie chcenic chyba dzis nie bede robic. jutro posprzatam
rosniemy![]()
Tak właśnie zrób. Ale mam nadzieje, że nie bedziesz musiała bo Cię nie złapie!ak mnie zlapie tak nastepnym razem to pojde.
A bo teraz to taki fajny okres przed wami ...Jeszcze nie sam finał a w głowe już pwoli się nakręcacie pewnie i rozmyślacie jak to będzie ..no i starch się miesza z ciekawością i radością. Super uczucie ... Ostatnie tygodnie sa fajowe pod tym wzgledem...ale fizycznie zapewnie troszkę gorzej, bo kulciaz przodu daje o sobie znać coraz bardziej.a czemu ze zdwojona??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość