Hej Dziewczynki!
No ja sie poplakalam na tych filmikach o porodzie, wszystko mi sie przypomnialo, to takie mile uczucie! W czwartek bedzie rok od porodu, tak szybko minelo, Maya bedzie miala roczek!!!

Zostalo nam jeszcze troche balonow do napompowania, ale zostawiamy na ostania chwile, bo uchodzi z dziadow powietrze

Tyle mam do roboty, ze hej, taka jestem ciekawa jak Ona na to wszystko zareaguje, juz sie nie moge doczekac!!!
Lucy dzieki za pomoc z tym mp3, juz wykasowalam ale przez kompa, bo chyba inaczej nie dam rady.
Jasnie Pani to widze, ze Lucja tez gigant duzy jak moja Maycia urosla w brzuszku
Kasik nie moge sie na Twoja Core napatrzec na tym zdjeciu w sukienusi, taka usmiechnieta
[ Dodano: 2007-05-29, 01:02 ]
Kasia a co do czarnego stroju na wesele, to ja jestem przeciwnikiem, wiem, ze teraz sa inne zwyczaje i obyczaje ale jakos mnie zawsze to razilo, ja osobiscie uwielbiam czern, ale na wesela zawsze cos w innym kolorze mialam. Nie wypada tez byc ubranym na bialo, bo jest tylko jedna panna mloda. Kasia ale sa wyjatki od regoly, wiadomo, ze jestescie dopiero po remoncie i nie macie kasy na glupoty, to co innego i panna mloda powinna zrozumiec
Mnie troche dotknelo, bo moja swiadkowa na cywilnym ubrana byla na czarno, dziwnie sie czulam, ale trudno takie czasy i inna moda.