Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 maja 2007, 20:52

hej
czytam uważnie i co chilę któraś z was mnie rozbawia,mam sporo do nadrobienia więc wybaczcie że nie do każdej z osobna :ico_oczko: :ico_sorki:
a wiecie co moj brat robil? robil kupe w pieluche do 3 roku zycia,sciagal ja strzepywal do kibelka i szedl ja prac :ico_smiechbig: a na nocnik i tak nie chcial...
to mnie zabilo :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

28 maja 2007, 22:00

ja na wyjscie biore taki komplecik spodnie i bluzeczka,taki jakby pluszowy dresik...cieplutki jest .na to kocyk i mysle ,ze bedzie w sam raz :-D zapakowalam kilka body i spioszki,takze sie zobaczy hi hi zaraz ten filmik obejrze :-Dja mam jedna butelke 250 i jedna 180 :-D jasnie pani nie przejmuj sie,w koncu Lucja wyjdzie :-D T mi dzis powiedzial,ze ja specjalnie dziecko w brzuchu przetrzymuje :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-28, 22:34 ]
jakie slodkie te filmiki :-D wcale tak zle nie wyglada hi hi ja to nie lubie przy kims plakac,a boje sie ,ze bede plakac jak ta pani ,co dostala epidural ...jak zobaczyla swoje dziecko...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 maja 2007, 23:04

lucy porod w wodzie tez mi sie podobal... dzieciatko takie spokojne i szczesliwe.. w swoim klimacie... hihi

a teraz zmykam juz... spokojnej nocki papa

[ Dodano: 2007-05-28, 23:07 ]
fittney lucy juz nie raz udowodnil, ze jej brat to niezly przekret hihi :-D :ico_brawa_01: musialo byc wesolo na maxa hihi
ciekawe czy oliverek wda sie w wujka ?? :ico_smiechbig:

lucy23

28 maja 2007, 23:56

moj brat byl smieszny na maxa ha ha kupa smiechu z nim byla :ico_haha_01: a porodu w wodzie nie widzialam,musze wlaczyc hi hi dzis jak ogladalam ,,apocalipto,,to widzialam jak w jaskini zalanej kobieta urodzila pod woda...tak naturalnie to wygladala...tak jak madziorka mowi 3X push i koniec he he

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

29 maja 2007, 00:48

Hej Dziewczynki!
No ja sie poplakalam na tych filmikach o porodzie, wszystko mi sie przypomnialo, to takie mile uczucie! W czwartek bedzie rok od porodu, tak szybko minelo, Maya bedzie miala roczek!!! :ico_szoking: Zostalo nam jeszcze troche balonow do napompowania, ale zostawiamy na ostania chwile, bo uchodzi z dziadow powietrze :ico_olaboga: Tyle mam do roboty, ze hej, taka jestem ciekawa jak Ona na to wszystko zareaguje, juz sie nie moge doczekac!!!
Lucy dzieki za pomoc z tym mp3, juz wykasowalam ale przez kompa, bo chyba inaczej nie dam rady.
Jasnie Pani to widze, ze Lucja tez gigant duzy jak moja Maycia urosla w brzuszku :ico_haha_01:
Kasik nie moge sie na Twoja Core napatrzec na tym zdjeciu w sukienusi, taka usmiechnieta :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-29, 01:02 ]
Kasia a co do czarnego stroju na wesele, to ja jestem przeciwnikiem, wiem, ze teraz sa inne zwyczaje i obyczaje ale jakos mnie zawsze to razilo, ja osobiscie uwielbiam czern, ale na wesela zawsze cos w innym kolorze mialam. Nie wypada tez byc ubranym na bialo, bo jest tylko jedna panna mloda. Kasia ale sa wyjatki od regoly, wiadomo, ze jestescie dopiero po remoncie i nie macie kasy na glupoty, to co innego i panna mloda powinna zrozumiec :ico_haha_01:
Mnie troche dotknelo, bo moja swiadkowa na cywilnym ubrana byla na czarno, dziwnie sie czulam, ale trudno takie czasy i inna moda.

lucy23

29 maja 2007, 10:42

Lucy dzieki za pomoc z tym mp3, juz wykasowalam ale przez kompa, bo chyba inaczej nie dam rady.
ja tez zawsze prze kompa hi hi :-D te filmiki rzeczywiscie wzruszajace .a dzis mi sie snilo,ze urodzilam,ale nie wiedzialam co to za plec,bo najpierw dzidzia miala ptaszka,a potem jej odpadl :ico_haha_01: a tomkowi sie snila dzieczynka he he moze to juz niedlugo skoro nam sie obojgu sni :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 maja 2007, 10:48

dzien dobry tiktaktowe kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja juz wstałam od rana bo z moim kochanym na skype chciałam porozmaiac ( dzis jedzie do tesciowej. czyt. mojej mamusi, ale oni sie doskonale rozumieja :ico_brawa_01: )
wiec moja matka juz tam zarcie robi, dla zięciunia kochanego, a moj sie juz kula :ico_smiechbig: gdzie zajedzie tam jedzenie, a i mowi ze dobrze, ze z nim ne jechałam do Polski, bo chyba bym padła taki upał :ico_olaboga:
a ja :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_odkurzanie: juz zrobiłam
u mnie niby słonko ale zimno
pozdrawiam i do potem kochane :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2007, 12:11

Dzień dobry :-D

[center] ja z Vikusią
stawiam dzisiaj ogromne ciacho :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i kawusię :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia:
bo moja laleczka[/center]

[center]KOŃCZY DZISIAJ MIESIĄC[/center]

[center] :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: [/center]

tak moja kruszynka wygladała miesiąc temu:
Obrazek

a tak wygląda dzisiaj:
Obrazek

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 maja 2007, 13:40

Witam dziewczynki :ico_haha_02:
kasi.k, przesliczna ta Vikusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i juz miesiac minol.... jakten czas leci....

martuchafrost, jak zakonczyla sie akcja z autkiem??
lucy23, jatez mialam dziwne sny pod koniec ciazy np snilo mi sie ze urodzilam blizniaki dziewczynki w domu i maz odbieral porod :-D :-D :-D i nic nie bolalo :ico_haha_01: :ico_haha_01:
DELFINA, czekamy na fotoreportaz z pierwszych urodzin :ico_haha_01:
U mnie niezaciekawie :ico_placzek: Nathankowi zaczynaja sie zabki wyzynac i biedak strasznie cierpi i placze :ico_placzek: macie jakies sprawdzone sposoby aby ulzyc maluszkowi?? prosze orady doswiadczonych mam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bo Alusi wyszly bezbolesnie wiec nie wiem co robic :ico_olaboga: Alusia dzis bedzie miec znow szczepienie :ico_olaboga: wiec znow bedzie placzu coniemiara :ico_olaboga: ja chyba niewyrobie

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

29 maja 2007, 13:46

och co za gapa ze mnie :ico_wstydzioch:
Victorio kochana duzo zdrowka, piskow i usmiechu na twojej malutkiej buzce z okazji ukonczenie 1 miesiaca zycia :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:
bobas to z niej byl chyba spory???kasik ile ona wazyla???
slicznie wyglada w bialej sukieneczce :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-29, 13:49 ]
kurzcze kasik, no nie moge sie napatrzec na Viki.az nachodza mnie mysli zeby sobie zmajstrowac dziewczynke :ico_haha_01: .jest sliczniutka

Wróć do „Pozostałe”