Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 sie 2009, 15:43

witam :-D To my :-D Moja stuprocentowa i zdrowa Zuzia i ja :-D

Jestem juz w domku,mialam robione USG wczoraj i lekarz powiedzial,ze wszystko jest super i mam sie nie martwic i dzis drugi raz,bo ordynator chcial,zeby dwoch niezaleznych ultrasonografow obejrzalo Zuzke i ten dzisiejszy tez powiedzial,ze wodoglowia nie ma.....ale jest drobna asymetria i trzeba to tylko obserwowac.Jakies cos tam ma 0,54 mm a norma jest 10,wiec ok :ico_brawa_01:

Dostalam tylko kroplowke z magnezu,bo z tych nerwow brzusio sie stawial :ico_szoking:

Ogolnie jestem zadowolona z tego co uslyszalam,chociaz to ziarnko niepokoju zawsze jest :ico_noniewiem:

Dziekuje wam za kciuki i wsparcie :ico_sorki:
popłakałam się bo poczułam że tu dla nas nie ma miejsca.
- nawet tak nie mysl,faceci czasem tak maja,gadaja byle gadac.Moj pamietam tez nie chcial obrazu wyniesc do garazu,ma taki wielki obraz ze stolem,a na stole jest jablko,kielich z winem jakas czaszka i jeszcze cos - obraz bardzo ladny i super wygladal jak slonce zachodzilo o oswiecalo tylko ta czaszke ale jakos mi nie pasowalo,ze synek otworzy oczka rano i pierwsze co zobaczy to czacha :ico_szoking: Marudzil ale przyznal mi racje :ico_oczko:
Wogole z tym obrazem to jaja,bo mimo,ze w pokoju wisiala tez nasza slubna ikona z matka boska,to ksiadz jak na kolede przyszedl to modlil sie do tego obrazu :-D

leona, witam ulubienice fachowcow :ico_oczko:

lilo, to milego wypadu,my jedziemy na 11 dni do Sopotu i tez mamy duzo planow - ZOO,oceanarium itp :ico_brawa_01:

geheimnis, eh te Twoje migreny :ico_olaboga: No i dobrze,ze wozek obejrzalas zanim kupilas :ico_oczko:

Patrycja.le, milego weekendu :ico_sorki:
kiedy rybka do nas wroci :ico_noniewiem: sama sie juz denerwuje i czekam na wiesci o Zuzi :ico_sorki:
- juz jestem kochana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Balamsie,ze jak dluzej posiedze,to nie doczytam co u was :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:45

geheimnis, i co chyba sie nie zdecydujesz na ten wozek co??

Patrycja udanego weekendu :ico_oczko:

Helen, to chyba bedziesz musiala brac wiecej kanapek
ja wlasnie dlatego tez nei zaczelam teraz tych studiow
wiem ze nie wysiedzialabym w szkole tyle, nawet z kanapkami
a na codzienny lunch na miescie chyba nie byloby mnie stac :ico_noniewiem:

lilo, to kiedy wyruszacie do Krakowa?? :ico_brawa_01:
ale fajnie :-)

ja teraz chyba nie nadaje sie na wyjazdy
tak wogole od 3 lat wybieramy sie na wycieczkie do Kopenhagi, od nas jest niedaleko i jeszcze przejazd przez morze takim super mostem :ico_oczko:
ale cos sie wybrac nei mozemy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:46

iw_rybka, wrocilas :ico_sorki: i Zuzia zdrowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no teraz to mi sie juz na prawde chce plakac

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:46

iw_rybka, super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

28 sie 2009, 15:47

iw_rybka, super wiadomości :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:50

leona, cos kiepscy z was podroznicy :ico_oczko: ja chetnie bym cos zwiedzila, ale moj A. jak sie juz gdzies ruszy, to w odwiedziny do swojego rodzenstwa i tyle... :ico_puknij:
Balamsie,ze jak dluzej posiedze,to nie doczytam co u was
to jest bardzo dobry powod :-D

lilo

28 sie 2009, 15:53

ja teraz chyba nie nadaje sie na wyjazdy
A dlaczego???
My jedziemy jutro z rana, chcieliśmy jeszcze dziś no ale Piotrek ma drugą zmianę i nie da rady. My mamy do Krakowa niecałe 200 km więc nie jest tragicznie - powinnam przeżyć, już mniej mam problem z chorobą lokomocyjną :ico_oczko: A jak nie pojedziemy teraz to znowu lipa ze 2 lata bo z maluchem będzie ciężko :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:56

cos kiepscy z was podroznicy
:ico_noniewiem: to chyba z lenistwa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:56

A jak nie pojedziemy teraz to znowu lipa ze 2 lata bo z maluchem będzie ciężko :ico_oczko:
to jezdzcie koniecznie, oby pogoda wam dopisala :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-08-28, 15:57 ]
lilo, a bedziecie tam nocowac?

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:58

A dlaczego???
sama nie wiem :ico_haha_01:
co chwile musze do kibelka...
szybciej sie mecze... takze nie nachodzilabym sie zbytnio...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”