hej dziewczyny
troche mialam do czytania zwlaszcza ze troche pracy mialam.
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla Vikusi.

Niech nam rosnie mała ślicznotka dalej. A to zdjecie w podpisie jest cudowne. Naprawde
Kasik przesliczną masz coreczke ale chyba cos o tym wiesz co? I jak byliscie w kinie? Mysle ze powinnas wykorzystac mame bo pozniej juz przez dlugi dlugi czas nigdzie nie bedziesz wychodzila, przynajmniej z mezem.
Kasia79 mieszkanie cudne. A Lenki pokoj jak z bajki. Szkoda że Konrad ubiegł Tomka w zalotach do Lenki bo i Tomkowi sie takie mieszkanko marzy.
Co do internetu zbytniego wyboru nie mialam. I w domu mamy jedynie neostrade. Jest bo musi byc. Ale jak mieszkalam w wawie to mialam i upc i aster city. I z UPC bylam bardzo zadowolona.
Lucy bardzo ladnie wygladasz ja nie wiem czemu ty tak rzadko wklejasz zdjecia swoje jak taka ladna dziewczyna z ciebie,
Jasnie Pani nawet nie probuje sobie wyobrazic jak sie czujesz. Mnie te upaly meczą. Nic tylko zabieraj ponton i nad wodę jakąś sie szykuj. I pomysl sobie co by bylo gdybys termin miala na wrzesien.
fela co do nauki sikania Tomka to powiem ci ze slabo. Znaczy nie uczymy go. Jak wstanie i wieczorkiem podstawiamy nocnik to sika ale za chwile dla frajdy nasika na podloge choc pare kropel. Za to pozostale potrzeby zalatwia na nocnik. A co nie chce by mama sie w gownach babrala. Tylko problem jest bo juz nie bardzo chce siedziec na nocniku a inaczej nie zrobi. Aha nocnik do sikania podstawiamy na stojaco i mowimy siiiii siiiii si ii
Madziarka wszystkiego najlepszego z okazji imienin

abys zawsze byla taka szczesliwa teraz. (Bo chyba jestes z twoich postow takie zadowoloenie z zycia czuc).
martucha wlasnie cos nie widzimy twoich zdjec. Prosze sie poprawic bo to ze nie ma Ilonki to nie znaczy ze sie nikt nie znajdzie co by ci pasem nie przylozy.
Julie co w koncu z praca? Kiedy bedziesz wiedziala? Dostajesz pensje za ten czas co siedzisz w domu? A to twoja mama czy S przyjechala?
emilka podobno najlepiej dziala panadol posmarowany bezposrednio na zabki. Znieczuleniowo ale to chyba trzeba czesto powtarzac. Mam nadzieje ze szybko przejdzie i sie nie nacierpi.
U mnie milosc kwitnie. Wczoraj od meza dostalam telefon a rano snilo mi sie ze chcialam sie z nim kochac ale musialam do pracy jechac i sie obudzilam patrze 6 czyli mam jeszcze troche czasu. No i wykorzystalam :)
[ Dodano: 2007-05-29 ]
bo ja to jestem taka ze moge byc bardzo zła, ale za 10 min mi przejdzie
ja tak samo. Szybko sie zloszcze ale szybko mi tez przechodzi