hej
ja mam dziś gości
koleżanka z forum dziś przyjeżdża z mężem i dzieckiem
a wiec mnie dziś nie będzie chyba , że wieczorem,
miłego dnia życzę
:ico_buziaczki_big:
noo, w końcui mamy 200 stronke
FAKT NO ALE CZASEM NAWET NIE MA JAK SIASC JA ZAZWYCZAJ Z MAŁA NA KOLANACH NP TERAZ CIAGGNIE CYCA SZKODA MI JEJ BO STRASZNIE PLACZE TAK PLUCA SOBIE WYCCWICZYLA!! POMOGLAM JEJ KUPE ZROBIC TERMOMETREM BO WIDA BYLO JAK SIE MECZY I TAK NIE WSZYSTKO WYSZLOananke napisał/a:
le wierzę, że jak nasze pociechy bardziej poznamy z czasem to będzie lepiej czas tak zorganizować, żeby więcej popisać
NO OBY TO BYLO TO AZ MNIE LEKARZ PRZESTRASZYL ALE TO NIE CIAZA UFF TERAZ NA BANK BIORE ANTYKONCEPCJE BO GUMKA TO MOZE ZAWIESCmilutka204, ja ostatnio też miałam krwotok przy okresie, aż mnie Krzychu do szpitala wywiózł, ale okazało się, że zastrzyki jakieś wystarczyły, do tego żelazo i magnez i mogliśmy jechać do domu wtedy doktor tłumaczyła, że czasami tak gwałtowniej macica się czyści i wraca do dawnych rozmiarów, ghormony jeszcze szaleją itd
WŁASNIE JA SIE TEGO BOJE A OD JUTRO MAM DIETE I OD WOTRKU TRENINGIAzalie mam nadzieje ze po nich nie utyje jeszcze bardziej