Shiva, Ale Ty masz ruchliwą tą Niuńkę

Życzę szybkiego pozbycia się przeziębienia.
anusiek, U mnie lekarz powiedział, że główka jest mniejsza niż reszta ciałka (tzn. z innych pomiarów wychodzi 13 grudnia, a z główki 18), ale powiedział też, że te pomiary nie są takie w 100% dokładne, więc się nie przejmuję (choć na początku to szukałam różnych głupot na ten temat w necie

). A może po prostu taki urok naszych dzieciaczków, moje będzie mieć małą, a twoje dużą główkę

Zdrowiej szybko!
Monika 25, gratuluję wybrania łóżeczka
anetka607, fajnie ubranka i najważniejsze, tanie

chyba też się wybiorę na szmatki, nie wiedziałam, że takie ładne rzeczy można tam znaleźć.
A ja dziś mam leniwą niedzielę, tyle, że Mała naciska mi na maksa na pęcherz i cały czas muszę do toalety latać. W dodatku miałam przed chwilką taki dziwny kłujący ból brzucha, tak bardziej w górnej części, chyba żołądek (ale w sumie nie wiem), wypiłam miętową herbatkę i przeszło

Siostra pojechała już, do żadnego sklepu nie poszłyśmy niestety, bo pogoda do bani.
Wczoraj oglądaliśmy mieszkania do kupienia. Ale się wkurzyłam

byliśmy umówieni na oglądanie trzech, ale na chwilkę przed ostatnim zadzwoniła pośredniczka, że nie da rady i obejrzeliśmy tylko 2, a najbardziej zależało nam właśnie na tym trzecim

Nie wiem czy będziemy znów jechać specjalnie 50 km, żeby obejrzeć tylko to jedno, bo dla mnie takie wojaże są teraz trochę męczące...
[ Dodano: 2009-10-18, 15:19 ]
no i super, że już 200 storna (czyli jestem już z wami jakieś 50

)