Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2009, 14:26

Witajcie. U mnie noc trochę lepiej, choć jestem przez ten katar i ból gardła trochę otępiona. Tzn dźwięki są jakieś takie przytłumione (ale bardziej dokuczliwe). Mała się trochę uspokoiła - tzn znowu się przekręciła i teraz rusza się dużo ale mniej boleśnie :-D Mam ogromną nadzieję, że przeziębienie minie do wtorkowej wizyty u gina.
Poza tym od kilku dni cukier mi znowu strasznie skacze, mimo zwiększonej dawki insuliny :ico_zly: Ale tak się zastanawiam, czy to nie przez te przeziębienie i antybiotyk. Ale cóż staram się nie przejmować :-D

:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: za 200 stronkę :ico_brawa_01:

anusiek, oby choróbsko szybko poszło sobie precz :ico_sorki: A co do usg, to nie masz powodów do zmartwienia, widocznie na tym etapie Twojemu synkowi szybciej główka rośnie, ale do porodu wszystko się wyrówna. Przecież gdyby coś było nie tak, lekarz by Ci powiedział. Tak wiec nie martw się kochana :-D
Monika 25, super, że łóżeczko wybrane :-D Ja też ostatnio zamówiłam, by w razie czego moja córcia miała choć gdzie spać ;-)
iw_rybka, mam nadzieje, że te problemy z brzuszkiem są tylko chwilowe i szybko Cie opuszczą. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2009, 15:14

Shiva, Ale Ty masz ruchliwą tą Niuńkę :-) Życzę szybkiego pozbycia się przeziębienia.

anusiek, U mnie lekarz powiedział, że główka jest mniejsza niż reszta ciałka (tzn. z innych pomiarów wychodzi 13 grudnia, a z główki 18), ale powiedział też, że te pomiary nie są takie w 100% dokładne, więc się nie przejmuję (choć na początku to szukałam różnych głupot na ten temat w necie :ico_oczko: ). A może po prostu taki urok naszych dzieciaczków, moje będzie mieć małą, a twoje dużą główkę :-D Zdrowiej szybko!

Monika 25, gratuluję wybrania łóżeczka :ico_brawa_01:

anetka607, fajnie ubranka i najważniejsze, tanie :ico_brawa_01: chyba też się wybiorę na szmatki, nie wiedziałam, że takie ładne rzeczy można tam znaleźć.

A ja dziś mam leniwą niedzielę, tyle, że Mała naciska mi na maksa na pęcherz i cały czas muszę do toalety latać. W dodatku miałam przed chwilką taki dziwny kłujący ból brzucha, tak bardziej w górnej części, chyba żołądek (ale w sumie nie wiem), wypiłam miętową herbatkę i przeszło :ico_sorki: Siostra pojechała już, do żadnego sklepu nie poszłyśmy niestety, bo pogoda do bani.

Wczoraj oglądaliśmy mieszkania do kupienia. Ale się wkurzyłam :ico_zly: byliśmy umówieni na oglądanie trzech, ale na chwilkę przed ostatnim zadzwoniła pośredniczka, że nie da rady i obejrzeliśmy tylko 2, a najbardziej zależało nam właśnie na tym trzecim :ico_zly: Nie wiem czy będziemy znów jechać specjalnie 50 km, żeby obejrzeć tylko to jedno, bo dla mnie takie wojaże są teraz trochę męczące...

[ Dodano: 2009-10-18, 15:19 ]
no i super, że już 200 storna (czyli jestem już z wami jakieś 50 :ico_oczko: ) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 18:04

Shiva, to tez nam pokaz co upolowalas za lozeczko :ico_sorki: :ico_sorki:

Szkoda,ze ten cukier tak skacze,zawsze cos kurcze.No ale pocieszajacy jest fakt,ze to jeszcze tylko troszke :ico_sorki:

U mnie lepeij,wystarczylo posiedziec troszke na pupci i juz jest git :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nie wiedziałam, że takie ładne rzeczy można tam znaleźć.
-oj mozna,i to prawie jak nowe,bo male dzieciaczki szybko rosna i nie zdarza sie zluzyc na nich te ubranka :ico_oczko:

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 paź 2009, 18:19

Łóżeczko wybralam to

http://www.allegro.pl/item784754289_loz ... od_ss.html

Mi szaleja hormony a najgorsze ze maz nie potrafi tego zrozumiec i codziennie sa jakies spiecia miedzy nami :ico_placzek:
nie wiem jak dlugo to wytrzymam , rano jest oki a w poludnie wybucha awantura nie wiadomo o co , powoli mam tego dosyc :ico_placzek:
Ale nie chce denerwowac mojej malej coreczki ktora teraz jest najwazniejsza :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2009, 19:15

iw_rybka, dobrze, ze już wszystko oki z brzuszkiem :ico_haha_01:
codziennie sa jakies spiecia miedzy nami :ico_placzek:
nam też się niestety zdarzają, faceci są tacy niedomyślni. Mojemu to chyba brak seksu na mózg siada :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2009, 19:27

he he he Monika 25, wybrałyśmy takie samo łóżeczko, tylko, że ja z szufladą :ico_szoking: http://www.allegro.pl/item784754005_loz ... _cena.html
A sprzeczkami się nie przejmuj, jeszcze trochę i hormony się uspokoją :ico_sorki:

iw_rybka, bardzo się cieszę, że z brzusiem już lepiej :-D Oby tak dalej :ico_brawa_01:

inia1985, ten pośrednik to rzeczywiście jakiś lipny. Przecież to jej powinno zależeć by klient był zadowolony :ico_puknij: ale mam nadzieje, że mimo przeszkód znajdziecie coś fajnego :-) :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2009, 21:29

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-) nie będę się tym martwić bo macie rację :-)
Shiva, trzymam kciuki żeby sobie to przeziębienie Ciebie odpuściło i cukier się unormował :ico_sorki:
choć na początku to szukałam różnych głupot na ten temat w necie
ja na początku ciąży czytałam ale odpuściłam bo można zwariować takie rzeczy wypisują :ico_olaboga:

Shiva, Monika 25 fajne te łózeczka :ico_brawa_01:
jak szukałam dla synka na takie nie trafiłam bo bym wzięła pod uwagę.

Monika 25, kłótniami się nie przejmuj, miną i nawet nie będziecie pamiętać o co poszło. Każdemu zdarząjaą się kłótnie. Faceci niestety nie rozumieją żeby ten czas, jakoś nam odpuścić...dla nich hormony to czarna magia :ico_olaboga: Najważniejsze żebyś i Ty odpuściła i się niepotrzebnie nie denerwowała :ico_sorki: Dla pocieszenia napiszę Ci że też mam niezłe jazdy hormonalne...ostatnio wyłam bo mąż nie chciał mi iść do sklepu po coś słodkiego :ico_puknij: i zrobiłam awanturę :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

spokojnej nocki :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 21:36

Monika 25, bardzo ladne lozeczko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A hormony i u mnie daja sie we znaki,dzis mnie tak kuzynka meza wkurzyla,ze musialam melise wypic :ico_placzek:
Oby tak dalej :ico_brawa_01:
- widzisz,jeden sms od tej fladry i wszystko wrocilo,a mowia,ze zrodzina to tylko na obrazku :ico_zly:

Lozeczko super :ico_sorki:
bo mąż nie chciał mi iść do sklepu po coś słodkiego :ico_puknij: i zrobiłam awanturę :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
- typowa baba w ciazy :-D Fajnie sie potem takie rzeczy wspomina :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2009, 21:56

typowa baba w ciazy Fajnie sie potem takie rzeczy wspomina
hihi noooo :ico_haha_01: już dziś mi się śmiać z tego chce a wtedy to tragednia była :ico_szoking: najlepsze, że następnego dnia dostałam za to kwiaty na przeprosiny :ico_haha_01: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2009, 22:13

najlepsze, że następnego dnia dostałam za to kwiaty na przeprosiny :ico_haha_01: :ico_haha_02:
- a to faktycznie dobre :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”