ja też tak uważam. Gdyby tak było to całe nasze pokolenie zeszłoby z tego świata na raka, przecież cgyba wszycy żuli donaldy.......... a pamiętacie zbieranie i wymianę historyjek............
Własnie, donaldówki, były super, ostatnio u rodziców znalazłam klaser z kilkoma historyjkami, no i wróciły wspomnienia.
Pamietam, jak potem pojawiłay się turbo i takie rózowe barbie, tam były chyba naklejki, a w sklepach dostawalo sie takie niby-albumy do wyklejania
A ja uwielbian Orbit rozowa dla dzieci Jest super. Niestety nie mieszkam w PL a u nas ich nie ma. Ostatnio jak bylam u rodzicow to kupilam sobie kilka paczek. starczy mi na kilka tygodni
[ Dodano: 2007-12-07, 14:28 ] W turcji sa gumy bez smakowe i bez cukrow. Smakuja ja wurzuta guma. Ochyda!!! A oni to tak uwielbiaja
Ach Donaldy!! To było coś... klasery pełne naklejek. Później były wspominane już Turbo - też zbierałam, a po nich jeszcze Barbie, ale te były już niedobre.
Teraz żuję najczęściej Orbitki te dla dzieci, czasem miętowe i jak się uda kupić to zajadam te cynamonowe.