dziewczyny
ja Julcie oduczalam wczesnie dosyc ale zawsze na koncu zasypiala z butelka w buzi, albo sobie lezala i gadala do siebie az zasnela, i wtedy podzialalo ze zrobilam RUTYNE CODZIENNIE TO SAMO W TEJ SAMEJ KOLEJNOSCI; na koncu przed samym pojsciem spac bajeczka lub spiewanie i przytulanki ze zaspokoilam jej poczucie bezpieczenstwa, a na koncu kladzenie do lozeczka z przytulanka i smoczkiem, ona i tak smoczka sama wypluwa w nocy czasem jak sie jej go zachce to sama se znajduje, wiec ze smoczkiem nie ma problemu, jak sie na poczatku bunotwala to najpierw ja bralam na raczki i przytulalam az sie uspokoila i przez pare minutek trzymalam i odkladalam i wychodzilam z pokoju i kilka razy trzeba to bylo powtorzyc,a le to nie za bardzo podzialalo bo sie jeszcze bardziej burzyla jak mnie widziala, wiec tak jak jedna dziewczyna juz pisala, zostawic na 2 minutki, wrocic, zostawic na 2 minutki i tak zwiekszac ilosc minutek, 2-3 dni i Julcia spala sama, a najbardziej rutyna pomogla, tu wkleilam filmik jak Julcia zasypia
http://julie-sophie.blog.onet.pl/
l zajrzyjcie dziewczyny, czasem warto trzy dni posluchac troche marudzenia zeby miec takie efekt, julcia tak zasypia od 2-3 miesiaca a wnocy spi na dzien dzisiejszy 11-12 godzin BEZ POBUDEK, wiec odnieslismy sukces,