Właśnie o to chodzi z TaxCare, żeby nie robić tego samodzielnie. Jak sama wiesz zajmuje to ogrom czasu i nakładu wiedzy. Przepisy często się zmieniają, a same rozliczenia nie zawsze są tak proste jak wpisanie do księgi przychodów i rozchodów. TaxCare daje Ci możliwość prowadzenia księgowości zdalnie, masz przydzieloną księgową, która zajmuje sie Twoja firmą. Samodzielnie opłacasz wyliczone przez księgową kwoty podatku czy faktury zakupowe.Nie ma to jak móc samemu zajmować sie tak ważną działką we wlasnej firmie.
Jak rozwiniesz firme i będzie tej ksiegowości coraz więcej to może sama dojdziesz do tego, że lepiej tak niewielkie pieniadze zapłacić za pełne prowadzenie Twojej ksiegowości, a samemu zająć się rozwojem i kontrolowaniem firmy. Do tego TaxCare może pomóc nie tylko księgowo ale zapewnia też opcje pomocy prawnej czy nawet IT. Pamietaj wtedy o TaxCare.Poki co, polecono mi https://www.ingksiegowosc.pl. Nie miałam pojęcia ze maja takie usługi w ofercie, ale miło mnie zaskoczyło:)
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości