ale 3 testy pokazały II, a we wtorek idziemy do Kliniki Ginekologicznej. Ostatnia @ była 20 sierpnia, wiec to 4 tydzień ciazy i 4 dzień.
  ale 3 testy pokazały II, a we wtorek idziemy do Kliniki Ginekologicznej. Ostatnia @ była 20 sierpnia, wiec to 4 tydzień ciazy i 4 dzień. 
  Wlasnie jest mi smutno i zle- moj chlopak zadzwonil do mnie i powiedzial , ze jedzie na tydzien na szkolenie z firmy
  Wlasnie jest mi smutno i zle- moj chlopak zadzwonil do mnie i powiedzial , ze jedzie na tydzien na szkolenie z firmy  Teraz kiedy nie chce byc sama, on musi jechac. Wiem ze nie moge podchodzic zbyt egoistycznie do tej sytuacji, on bedzie mnie utrzymywac i dziecko no i placic za dalsza moja edukacje.
  Teraz kiedy nie chce byc sama, on musi jechac. Wiem ze nie moge podchodzic zbyt egoistycznie do tej sytuacji, on bedzie mnie utrzymywac i dziecko no i placic za dalsza moja edukacje.
 chyba jednak przestane myslec, poprostu zaczne przygotowania do slubu a potem zaczne urzadzac pokoj dla dziecka
  chyba jednak przestane myslec, poprostu zaczne przygotowania do slubu a potem zaczne urzadzac pokoj dla dziecka  . W tym czasie jeszcze nauka i zanim sie obejrze, bedzie po porodzie
 . W tym czasie jeszcze nauka i zanim sie obejrze, bedzie po porodzie  

nie zgadzam sie z TobaChcialaby z Wami troszke popisac, szukalam forum dla mlodych mam ale znalazlam babski swiat- to forum raczej dla studentek ale bezdzietnych
 ja znalazlam TT jak planowalam
  ja znalazlam TT jak planowalam   i zakochalam sie w tym forum wystarczy zaglebic sie troszke a znajdziesz tu wiele wspanialych ludzi ktorzy beda w trudnych chwilach plakac razem z Toba i w radosnych gratulowac... Przede wszystkim witam cie bardzo cieplo mam nadzieje ze zostaniesz z nami dluzej i bardzo gratuluje sama jestem w 6 tc
 i zakochalam sie w tym forum wystarczy zaglebic sie troszke a znajdziesz tu wiele wspanialych ludzi ktorzy beda w trudnych chwilach plakac razem z Toba i w radosnych gratulowac... Przede wszystkim witam cie bardzo cieplo mam nadzieje ze zostaniesz z nami dluzej i bardzo gratuluje sama jestem w 6 tcWróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość