ja syropek robię z pokrojonej cebulki,czosnku, kilku plastrów cytryny, zasypuje to wszystko odrobiną cukru no i do smaczku dodaję soku z czarnej porzeczki lub z malin....odstawiam aż puści sok i gotowea przepisik

no kochana to super masz plan...ja tez tak chcę...jak antos pójdzie do przedszkola od wrzenia to bédé szukac czegos na troszké...bo Antos bédzie tam od 9.00 do 13.00 wiéc na za dugo..a moe w tym czasie zrobié kursy ...a jak pójdzie do szkoy to zacznę cos powaznego robić...Mam "plan",ze posprzatam sobie jeszcze przez rok,a jak Bzik pojdzie na caly dzien do szkoly wtedy znajde normalna prace i wieczory bede miala tylko dla rodzinki
Jeny zazdroszcze Ci tego "zaciazenia"...gdyby nie Pawel tez bym myslala o brzuszku,ale mam juz dwoje wiec moja kariera jako "ciezarowka" sie zakonczyla. Czasem zaluje,ze mam takie zdanie,ale jak sobie pomysle o min, 3 letnim siedzeniu w domu to alergii dostaje.no kochana to super masz plan...ja tez tak chcę...jak antos pójdzie do przedszkola od wrzenia to bédé szukac czegos na troszké...bo Antos bédzie tam od 9.00 do 13.00 wiéc na za dugo..a moe w tym czasie zrobié kursy ...a jak pójdzie do szkoy to zacznę cos powaznego robić...Mam "plan",ze posprzatam sobie jeszcze przez rok,a jak Bzik pojdzie na caly dzien do szkoly wtedy znajde normalna prace i wieczory bede miala tylko dla rodzinki
Chociaż z drugiej stroiny niewiem jak to będzie bo planujemy zaciazyć po raz drugi
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość