ale fajny zbieg okolicznosci ja jestem z Kobiora a masz konto na nk
mam
przesle Ci dane kontaktowe na PW
my dzisiaj bylysmy na szczepieniu w nowej przychodni i niunia tylko plakala jak jej pani zaszczyk wbila a w tej starej to tylko jak do gabinetu weszla to od razu plakala
brawo
u nas maly tez zwykle nie placze... chociaz, jak doktor chce sie z nim "pobawic" i sie zbliza do niego, to bywa, ze Jasper zaczyna plakac..
nic dziwnego, ten doktor jak niedzwiedz wyglada... caly owlosiony, grubawy... fee
moj maz sie pyta z jakiego jestes osiedla
jestem z osiedla B - tzw. Stare Tychy... mieszkalam na ul. Sienkiewicza (to w sumie niedaleko starej poczty, kina Andromeda, targowiska... nie wiem, moze kojarzycie)
a co do samolotow to my tez mamy problem z alicante tez tylko do warszawy albo do wroclawia ale te do wroclawia to tylko w okresie letnim
ja pamietam, ze jakies moze 3 lata temu Central Wings mialy tanie loty z Katowic do Malagi... naprawde tanie, ok. 100 zl lot... ale wlasnie tez tylko w lecie, a pozniej je calkiem zlikwidowali... nawet dzwonilam do nich z pytaniem, czy wznowia.. powiedzieli, ze NIE
aha.. jakbys chciala zobaczyc fotki mojego nowego mieszkania, to zapraszam na watek Noworodkow i Niemowlakow (Sierpniowe dzieciaczki 2008)
chcialam sie pochwalic, a nie chce mi sie drugi raz tego kopiowac i wklejac z fotosika