po 1 wydaje mi się, że samo w sobie karmienie nie ma już za dużych wartości, jak to było wcześniejdlaczego??
i tu sie mylisz po roku liczba przeciwcial rosnie, jest ich tyle co u noworodkapo 1 wydaje mi się, że samo w sobie karmienie nie ma już za dużych wartości, jak to było wcześniej
heh, moj tez juz jest duzy, ma skonczone 21 miesiecyale mój maluch to juz wielki chłop i śmiesznie jak się takie "chłopisko"pcha do cycka
do dupki, że się tak dosadnie wyrażęa powiedz jeszcze jak u Was z innym jedzonkiem??
ale ja nie twierdzę że teraz mleczko jest fe, po prostu uważam, że jest na tyle duży, że pierś nie jest mu już potrzebna, a przytulać się można bez tegoi tu sie mylisz po roku liczba przeciwcial rosnie, jest ich tyle co u noworodka
dokładnie, czyli przyjdą święta, wolne w szkole i pracy i się będziemy odcycowywac i oduczac nocnego jedzeniaale to jest Twoja decyzja i zrobisz przeciez jak chcesz
Kochana i ja cie rozumie chociaz krocej cycuje ja nie zamierzam zabierac niuni cyca calkiem ale w nocy sie go oduczylysmy chociaz ostatnie noce sa ciezke wiwunia placze i spac nie moze a przy tym prosi znow o cyca ale to przez wlasnie ciezkie zabkowaie ryczec mi sie chce ale nie moge sie wylamac jak by nie bylo juz prawie dwa tygodnie w nocy nie jadla a teraz taka biedna sie prosi ale musze to przetrwac choc nie jest mi latwo bo serce sie kraja ale licze sie ze gdybym nocne cycowanie ciagla dluzej bylo by coraz gorzej a z dziennego nie rezygnujemy i szybko nie zrezygnuje chyba ze niunia sama tak zechceoduczac nocnego jedzenia
I tu tez kochana jest tez pewien problem ze owszem tak jak piszesz przeciewciala sie wytwarzaja w mleczku ale niestety na dzidzie po 9 miesiacu juz nie maja praktycznie za wielkiego dzialania poniewaz przez grubosc jelit nie moga sie przedostawac do organizmu tak jak kiedys dlatego juz te nasze mleczunio staje sie tylko slodkim kochanym napojem zawsze najwspanialszym ale juz nie dzialajacym jak kiedysi tu sie mylisz po roku liczba przeciwcial rosnie, jest ich tyle co u noworodka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość