Ja już od paru miesięcy jestem na e-papierosie. Biore udział w programie rzucania palenia freepal i rzeczywiście jest lepiej. :)Mnie po wielu latach palenia udało się przejść na e-papierosy.
To był jeden z powodów, dla których postanowiłam rzucić. Teraz wydaje ok 80zł miesięcznie na liquidy do e-papierosa.Zakładając, że paczka kosztuje nas 10 zł (a wiemy, że kosztuje więcej - ale dla równego rachunku) i że każdego dnia wypalamy jedną taką paczkę fajek, wydamy na papierosy jakieś 300 zł miesięcznie
No to gratuluje! :) Ja próbowałam wiele razy, ale po kilku lub kilkunastu dniach wracałam do palenia.Również nie palę i jestem z tego dumna. Rzuciłam praktycznie z dnia na dzień..
Co uważasz o e-paleniu w miejscach publicznych?Jeśli macie jakiekolwiek pytania, chcielibyście poruszyć nurtujący Was temat to zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji.
No nie takie oczywiste. Jesteś doradcą, więc może po prostu lubisz e-palenie i nie zamierzasz z tego rezygnować. ;)oczywiście, jak większość, którzy przeszli z papierosów analogowych na e-p.
No i super. Mam nadzieje, że też tobie e-p pomoże w tym postanowieniu. W końcy nowy rok tuż tuż. Trzeba się zabrać za postanowienia noworoczne. :D Może tym razem część się z nich uda. ;)Teraz przerzuciłam się na e papierosy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość