No nic udalo mi sie ustawic Avatar a teraz zmykam juz bo musze isc z malym po bulki na wyjazd i posprzatac jeszcze cos ie da przed wyjazdem to narazie Dziewczyny
hej hej kamilka87 fizykoterapeuta super tu sie zawsze cos znajdzie bo to dosc poszukiwany zawod a do osob starszych tez jak najbardziej.Milego pobytu i wracaj szybko.Ladny Avatar atka112 ja siedz juz ponad 3 lata w domu (ciaza i teraz wychowawcze)i juz sie przyzwyczailam ale czasami mnie tez roznosi
A dzis to juz sie powoli rozplywalam ale siedzimy w ogrodku i dzieki bogu mamy cory basenik to jest sie gdzie ochlodzic jest 21:36 a u mnie na termometrze jeszcze na dworze 30 stopni dzis musimy wlaczyc klime na gorze w sypialniach bo wczoraj moja juz o 2 w nocy nie chciala spac ale nie ma co sie dziwic jak staremu sie nie chce to co dopiero dziecku.
U nas tez mamy jeziorka w poblizu ale dojazd do nonono a niestety mamy jeden samochod i ja musze dralowac na nozkach wiec wybieram wygode i siedze w baseniku z corka
owwwwwwwww masz racje atka112 ale na wieczor burza ale miejmy nadzieje ze nie jak ostatnio to chyba 2 tyg temu u Was tez tak lalo i padal grad?U nas to mozna nazwac maly huragan przeszedl a ile szkod U nas w ogrodku to wygladalo jak po wojnie nawet moja mala na drugi dzien wyszla i mowila do sasiada zeby posprzatal bo co ma taki balagan
Hello! no masakra z ta pogodą. My juz po spacerku z psem i zakupach. Koło 14 mąż powinien juz wrócić z pracy wiec skoczymy gdzieś sie wypluskać. Miłego dnia laseczki.
owwwwwwwwwwwww dzis juz normalny luft Nie padalo u nas ale nie ma takiego slonca ostrego a jak u Was.My wczoraj do 22 na ogrodku i moja mala tez w ogole jej sie spac nie chcialo a potem jak tylko sie polozyla to padla jak kawka
[ Dodano: 2010-07-09, 11:05 ] A co tu tak pusciutko?
ale smutno mi bardzo ze musialam wracac chcociaz nikt z nas nie chcial ani ciocia ani ja to jednak musialam bo reszta rodziny by sie zesrala tam bylo super ale malo moglam wyjsc bo upay dochodzily do 40stopni ale co chcialam zwiedzilam ze znjomymi sie spotkalam i pobylam troche z ciocia a jak wyjezdzalam dzisiaj rano to lalo a tu u mnie skwar i do tego ubeczalysmy sie jak nie wiem wyjezdzajac
a u mojego meza kicha pewnie bedzie musial wrocic do pracy bo ta jak skonczy to mu nie przedluza bo jest na zastepstwie a innej nie moze zlapac bo gewerba na inzyniera odrazu nie da rady bo musialby popracowac na pocztku jako zwykly pracownik ale tak sie nie da bo GEWERBA!!!! i lipa
Hej kamilka87 wajnie ze wpadlas bo cos tu ostatnio pustki.Super ze urlop sie udal.U nas tez takie skwary do 40 stopni.
I tak jak widac z tego co napisalas to maz bedzie musial wrocic do pracy ale w Polsce bo nie moze znalesc pracy w Niemczech ?A moze bo wiem pisalas wczesniej o pazdzierniku to moze sie jeszcze cos wyklaruje z praca?