A my mamy jutro Chrzest św. ciekawe jak młody się spisze.
[ Dodano: 08-06-2012, 22:24 ]
Dopiero drugi mecz EURO a ja już mam dosyć tej piłki wszyscy tylko o jednym!
U nas to różnie bywa z chrzcinami - my akurat chcieliśmy w sobotę, żeby w niedzielę sobie odsapnąć po imprezie a nie od razu do pracybiniu_s, jutro? Kurcze,u was jakos dziwnie - wy w sobote,Aska miala w poniedzialek - a my mamy w niedziele za tydzien
Drugi wogóle Rosja - Czechya mecz juz drugi? Jak to?
- ahamy akurat chcieliśmy w sobotę, żeby w niedzielę sobie odsapnąć
- a ja to ciemna masa,nic nie wiem,myslalam,ze tylko ten jeden jest dzisDrugi wogóle Rosja - Czechy
- no moj spi po szczepieniu ale tak wogole,to juz spi coraz mniej w ciagu dnia - robi sie ciekawy swiata No i nie wiem czemu ale lubi sobie zjesc o 5 rano i do 6 nie spi Ale robi takie slodkie minki,ze nie umiem sie wkurzac na niego i gapie sie jak nawiedzona na te jego miny przez godzine i zasypiamyTwój śpi a mój jakiś rozdrażniony
nie umiem sie wkurzac na niego i gapie sie jak nawiedzona na niego przez ta godzine i zasypiamy
No Cezary to tak właściwie robi sobie w ciągu dnia tylko drzemki pół godzinne. Śpi mi do 6 - 7 rano z nocy, później butla i śpi do ok. 10 no a resztę dnia jest na chodzie. Narazie wystarcza mu karuzela, tv i sobie leżakuje ale pewnie niedługo się to zmieni.ale tak wogole,to juz spi coraz mniej w ciagu dnia - robi sie ciekawy swiata
Dzięki, a dzieci chyba robią wszystko na opak, normalnie jest grzeczniutki a w czwartek na procesji Bożego Ciała cudował że musiałam go na rękach nieść a on sobie wszystkich ludzi oglądałBiniu to zyczymy udanych chrzcin zeby Czarus byl grzeczny
Ciekawe co te dzieciaczki sobie myślą?ja to tez uwielbiam sie patrzec jak mala patrzy na okolo takimi zdziwionymi oczkami
no moja wlasnietez tak robiNo Cezary to tak właściwie robi sobie w ciągu dnia tylko drzemki pół godzinne.
dokladnieBiniu to zyczymy udanych chrzcin zeby Czarus byl grzeczny
Wyglądają bombowo tylko jak ze szkłami - porządne czy jakieś chińskie?co mydlicie na temat okularow przeciwslonecznych dla neimowlat ; o takich :
znalazlam taki opis;tylko jak ze szkłami - porządne czy jakieś chińskie?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość