MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2007, 18:50

nie, nie 6 ... dopiero polowa :-D termin mam na 20 maja...
czapczka moze i fotomontaz, ale ty to sama natura :) :-D

Awatar użytkownika
Dora1
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

17 gru 2007, 09:06

Och dziękuje ,dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: No ,ale sama wiesz kobiety ze Stalowej są wszystkie piękne :-D :-D :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Ale jak Ty sie w ogóle czujesz? Dobrze znosisz ciąże , a i najwazniejsze ,wiesz już co będziesz miała? :-) :-) Ja głosuję na dziewczynkę :-) :-) Ale najważniejsze ,żeby było zdrowe :-) :-) A imiona już wybraliście z mężem :-) :-)

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 12:23

hej hej hihi
dora mikolajkowo nie badz taka skromna hehe

pokaze wam artykul na bbc o naszych mikolajkach hehe z fotka leosia
http://www.bbc.co.uk/thre...7_feature.shtml

a taka koszulke zamowilam dla adasia ode mnie i leonka hehe
http://koszulki.com/cgi-b...=〈=pl&ppts=

MONIKAB fr

17 gru 2007, 12:40

dora, masz racje... w stalowej same lalunie :-D
dziekuje za troske, ciaza... hmm... nie ma co narzekac :ico_oczko: ...czasem lepiej, czasem gorzej... ( bole plecow, "ciagniecie" w brzuszku po dluzszym spacerku) czasem zdarzaja sie chwile, ze w ogole nie czuje ze jestem w ciazy :-) :ico_szoking:
co do plci, to bede juz wiedziec w styczniu :ico_haha_01: boje sie troche :ico_oczko: :-D
mam przeczucie ze chlopak, ale chyba bardziej chcialabym dziewczynke... choc lepiej jakby byl chlopak, bo wiktorek by mial braciszka do zabawy :-)
:ico_olaboga: aj...chyba to wszystko mi jedno juz :ico_olaboga: :-D

co do imion, dla dziewczynki mamy Alicja (choc moze jeszcze ulegnac zmianie)
a dla chlopczyka.... licze w dalszym ciagu na pomoc cioc tiktakowych...

madziorka, link ktory podalas nie dziala

MONIKAB fr

17 gru 2007, 12:47

teraz juz jest :-) super LEO na kolanach SANT-y :ico_oczko:
koszulka sliczna :) ale to prezent od Leosia bedzie :ico_nienie: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 12:49

monia dzieki
tak prezent od leosia hihi

Awatar użytkownika
Dora1

03 sty 2008, 23:34

Ale cisza ...w Stalowej i okolicach... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Monika,Madzia ,co tam u Was,jak Świeta ,Sylwester :-) U mnie po staremu-czyli najedzona ,opita ,a teraz staram się zrzucic co nieco :ico_oczko: :ico_oczko:
Monika -Ala bardzo mi się podoba-popierm :ico_brawa_01: A z chłopiecych to nie wiem jakie lubisz ,czy te ''staroswieckie''czy te ''nowoczesne'' :ico_haha_02: :ico_haha_02: Mnie się bardzo podobaja :Krzysiu ,Miłosz ,Tobiasz ,Natan,Nikodem ,Maksymilian oraz Leos ,Antoś ,Andrzej...itd,itd

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2008, 11:59

Dora witaj w nowym roku hihi
ja jestem codziennie hihi ale widze ze tu pustki wiec sie nie udzielam by nie zanudzac hehe

sylwek u nas fantastyczny, szalelismy do 6 rano .. ale wciaz czulam niedosyt.. zero zmeczenia itd i tak szybko minelo... sylwek na trzezwo ale atmosfera iscie pijacka hehe
normalnie super hehe
wypilam kilka drinow ale w dlugich odstepach czasowych i szybko zakonczylam i nic nie czulam wiec spoko
leos byl z moja mama i dostawal butle hehe

wklejalam fotki... moze i wam cos tu pokaze.. ale troche tego duuzo hehe

chrzciny tez suped udane. kameralna atmosfera w baszcie. leos slodki grezczny kochany hehe

dobra koniec przechwalek
czekam na was tutaj

MONIKAB fr

04 sty 2008, 12:00

witaj Dora :)
u nas swieta nie za bardzo... orobilam sie caly tydzien przed... i tylko w Boze Narodzenie "poswietowalismy"... w wigilie maz pracowal i to do pozna... w szczepana tez...
sylwester...tez do niczego... maz jak zwykle w pracy... potem jeszcze sklep mu przed nosem zamkneli i bylo bez szampana, o chipsach i orzeszkach... ja posiedzialam tylko do 10... gosci nie mielismy i nigdzie sie nie wybieralismy, bo jedno male dziecie w domu nie chcialam zostawiac z tesciem... drugie w brzuchu...nie usmiechalo mi sie siedziec na glosnej sali przesiaknietej dymem papierosowym (bo przeciez o potancowkach to nie ma mowy juz teraz :ico_noniewiem: ) niezbyt optymistycznie to wszystko przedstawilam... dlatego wlasnie nie zaczynalam sie wypowiadac na ten temat na tym watku :ico_oczko:
imiona... hmm...mezusia mam Andrzeja...a tescia Antosia :-D wiec odpada...
a co do pozostalych... brak im odpowiednikow francuskich a ja chce wlasnie takie imie, ktore brzmi tak samo w obu jezykach...i dalej mam problem...
ale tylko do przyszlego wtorku...bo bede miec usg i moze wreszcie poznam plec... wtedy to juz scigne meza niech cos wymysli :-D
i jeszcze jedna smutna wiadomosc (jak dla mnie :ico_placzek: ) od przyszlego tygodnia znikam :ico_placzek: nie wiem na jak dlugo, ale nie bedzie mnie na tt... zwiazane jest to z przeprowadzka...

Wróć do „Pozostałe”