Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2009, 10:19

SANDRUSIA)), :ico_brawa_01: buzz tez chyba jakos estetyczniej wyglada, bardzoiej mi sie podoba szczegolnie spaceroweczka :ico_brawa_01: No to trzymam kciuki za kupujacych :ico_brawa_01: moze sie uda juz za pierwszym razem :ico_brawa_01:

dziewczyny
dzisiaj u nas kompletna demolka, mowie wam, Ci pracownicy po prostu daja czadu :ico_brawa_01: bede musiala zdjecia porobic :ico_brawa_01: Bo juz wiekszosc pomieszczen jest oczyszczona z mebli i innych akcesorii, gruz sie sypie :ico_brawa_01: ach, ach, jak sie ciesze, w koncu cos sie rusza w ekstremalnym tempie :ico_brawa_01: i juz niedlugo bedzie domek skonczony! Koniec remontu hurraaaa!

witaminki dziewczyny czy Wy bierzecie jakies witaminki?? W ciazy trzeba brac dodatkowe witaminki bo te z jedzonka niestety nie wystarcza, no i kwas foliowy! A od 10 tygodnia dodatkowa dawka zelaza ( mimo ze w niekotrych tabletkach witaminkowych juz sa to trzeba dac jeszcze dodatkowo bo to za mala ilosc ) . No i jeszcze teraz do konca I trymestru ( ale i przez cala ciaze ) bardzo wazny jest wapien. Wiec ja zjadam moja porcje witaminek, tyle ze na wieczor, bo mnie strasznie od nich mdli bleee :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2009, 13:37

witam!!!
co tu taka cisza? pewnie dlatego ze niedziela i wszyscy spedzamy ten czas z rodzina:)
My dzis idziemy do kina na galerianki a pozniej na jakies jedzenie

Milej niedzieli dziewuszki

lidziasc
Wodzu
Wodzu

04 paź 2009, 18:12

my bylismy u znajomych wczoraj bylo b fajnie.
noc u tesciow a rano grzybki.
teraz pospalam troche i zbieram sie do kosciolka.
ostaram sie potem zagladnac :ico_oczko:
witaminki dziewczyny czy Wy bierzecie jakies witaminki?? W ciazy trzeba brac dodatkowe witaminki
moja ginka powiedziala ze witaminy wprowadzamy w 4 mies bo jak sie je zazywa wczesniej to potem dzieci sie rodza z alergia.
ja zazywam tylko kwas foliowy no i ten duphaston...

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2009, 20:06

lidziasc, niewiem w sumie ile w tym prawdy, witaminki nie maja nic do alergii, za to uzywanie perfumow, proszku do prania, plynu do kapieli itd. maja duze znaczenie. Ja zazywam witaminki, tym razem jest moja lekarka polka :ico_brawa_01: wiec latwiej sie dogadac, ale dopiero ostatnio przypomniala mi o witaminkach. No ale ja juz mialam Julcie pierwsza wiec sama wiedzialam.

dziewczyny dzisiaj bylismy na Julci kuzynki urodzinkach :ico_brawa_01: dwa latka skonczyla a tak sie cieszyla z prezentow, a wszystkie dzieci z nia, wpatrywaly sie jak je rozpakowywaly hihihi a najbardziej cieszyla sie z dywanika, ktorym poslugiwala sie jak kocykiem dla lalek hihihi, na szydelku go zrobilam, :ico_brawa_01: efekt wyszedl super. Dostala od nas tez zabawki, ale tak smiesznie bardziej cieszyla sie z kocyka hiihih chyba nalezy do przytulanskich panienek :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

04 paź 2009, 20:08

MamciaKochana, to super ze tak bardzo sie cieszyla-widac ze starania nie poszly na marne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 08:42

Stawiam :ico_tort: za 10 tygodni!!

zrobilam sobie w koncu zdjecia mojego wkleslego brzuszka ihihih tyle ze w zelszym tygodniu, na 9 tyg + 4 dni. wkleje pozniej, tylko zawioze Julcie do opiekunki :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 09:32

MamciaKochana, Gratululacje z okazji 10 tyg i czekamy na zdjecie brzuszka.

My wczoraj bylismy w kinie na galeriankach przereklamowany ten film i w ogole szkoda kasa.

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 09:53

wisnia3006, :ico_sorki: tak bardzo chcialabym sie wybrac do kina, chociaz na przereklamowany film :ico_sorki: nie ma kto sie zajac Julcia hmm wiec jak jedziemy do kina to na cala wyprawe, poltoragodziny jazdy do tesciowki, zostawic Julcie u niej i dopiero wtedy do kina, :ico_olaboga:

juz wklejam zdjecie brzuszka :ico_brawa_01: troche niewyrazne, bo zdjecia w campingu i na kleczaco musielismy je zrobic, bo nad lozkiem sa dwie lampki wiec najwiecej swiatla, bede musiala wkleic do albumu :ico_brawa_01:

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2009, 09:53

witam,
ja tylko na chwilkę. dzisiaj mam wizytę u gina - tak się denerwuję, a to dopiero po południu...

[ Dodano: 2009-10-05, 09:55 ]
natomiast na cały dzień mam różne różności zaplanowane. a nic mi się nie chce :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2009, 09:59

Alkasbir, niemartw sie na pewno bedzie dobrze:) bedziemy trzymac kciuki:)

MamciaKochana, to czekamy:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”