ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2007, 16:41

Gabrysiu,wspolczuje :ico_pocieszyciel: i zdrowka zycze...

Ja sama w domu bo Piotrek jednak nie dostał urlopu, jakis debil od niego z pracy przyniosl zwolnienie na cale Swieta i cala reszta pracownikow przez to nie moze dostac nawet po jednym dniu wolnego :ico_placzek:

Wczoraj bylam u mamy a dzis mielismy jechac do brata Piotrka a ze nie pojechalismy to wolalam zostac w domu... P. wraca 22-ej to wtedy sobie posiedzimy...

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 gru 2007, 21:21

Oj Gabi jak ja ci wspolczuje.. trzymaj sie tam dzielnie... duzo zdrowka dla was :ico_buziaczki_big:

u nas spokojnie.. wczoraj bylismy u siebie, dzis u tesciow, a jutro maz ma słuzbe wiec umowilam sie z kolezanką co z Londynu rpzyjechała... z nia spedze jutrzejszy dzien... no i oczywiscie z Julką :-)

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 gru 2007, 22:10

Gabrysiu nie martw sie... w szpitalu dostanie kroplowke i tak sie zaopiekuja nią że szybciej z tego wyjdzie nizeli by była w domciu... przerabiałam to juz, wiec cos wiem. Ale moze tylko na czas tej kroplowki ja zatrzymaja w szpitalu i nie bedzie konieczny dluższy pobyt...

Jak Julia mi nie chciała pić to strzykawką jej wlewałam herbatke do buzi... dzięki tej metodzie też ją w jakis sposob wyciagnelismy z choroby, bo tez wogole nie chciala pic, a przeciez musiała.

TRZYMAM KCIUKI ZEBY ODBYŁO SIE BEZ SZPITALA I BY SZYBKO WROCIŁ JEJ APETYT!

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

26 gru 2007, 10:39

witam kochane jeszcze w Swieta

nie mialam czasu wczesniej wiec:
[glow=orange][shadow=red]ZDROWYCH, WESOŁYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT, PACHNĄCEJ CHOINKI, PYSZNEGO JEDZONKA, MNÓSTWA PREZENTÓW, WIELKIEJ RADOŚCI I WSZEM OGARNIAJĄCEJ MIŁOŚCI!![/shadow][/glow]

nie mialam czasu wczensiej bo jak T przyjechal to 2 dni robilismy zakupy a ja jeszcze musialam szykowac jedzonko, wigilie spedzilismy u T mamy a potem u mojej babci, na 1 dzien swiat wszyscy zjawili sie u nas bo moja siostra miala urodziny...dzis juz wypoczywamyi na obiad jedziemy do mojej kochanej cioci :-D

Gabrysiu dużo zdówka dla malutkiej i dla Was, oby nie musiala zostawac w szpitalu i jej sie poprawilo

pedze do moich chlopakow, bo zazdrosni beda :ico_haha_01:
chcialam sie wam jeszcze pochwalic ze w Wigilie zrana jak ubieralismy z T choinke to mi sie oswiadczyl :-D :-D :-D :-D :-D w końvu hihi
tak mnie zaskoczyl, a ja glupia ryczalam jak bobr ze szczescia :ico_haha_01:
no teraz oficjalnie juz jestesmy narzeczeństwem :ico_oczko:
zreszta od samego jego przyjazdu jest tak cudownie, nie klocimy sie , czuje sie jka na pierwszej randce ciagle, jeszcze nigdy nie bylo nam tak dobrze jak teraz- jestem baaardzo barrdzo szczesliwa.. mam nadzieje zeNowy Rok tez bedzie taki mily :ico_haha_02:

do uslyszenia

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

26 gru 2007, 13:44

Gabrysiu współczuje,biedna Emilka :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: ze tez musiała was ta wstrentna choroba dopaść :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: .
Jak tylko będziesz mogła zaraz napisz co u was bo się martwimy :-/ :-/
buziaczki :ico_buziaczki_big:

Natalka gratuluje zaręczyn :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciesze sie bardzo że wam się układa i że jesteś szczęśliwa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

26 gru 2007, 14:51

Gabrysiu współczujemy Wam bardzo :ico_placzek: mam nadzieję,że Emi się szybko poprawi :ico_pocieszyciel:
Natalko gratuluję :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My zaraz jedziemy do siostry :-) chociaż już odpoczęłabym z chęcią w domu :ico_oczko:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 12:20

Gabrysiu, trzymam kciuki zeby Emi wyzdrowiala i zeby obylo sie bez szpitala...
Ja dzis tez na 16-tą ide z Maja do lekarza bo meczy ja katar a czasem tez zakaszle a co gorsze znowu sie jej odmienilo i nie chce pic zadnych syropów :ico_olaboga:

Natalia, gratuluje zareczyn :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i ciesze sie ze jestes taka szczesliwa...

Ja dzis w domu bo mam urlop ale jakos nic mi sie nie chce...

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

27 gru 2007, 13:55

no kochane na serio jestem szczesliwa jak dawno nie bylam :ico_haha_01:
ale T znowu 3 wyjezdza wiec.... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Swieta swieta i po swietach... powrot do rzeczywistosci :ico_noniewiem: , a my wciaz nie wiemy co na Sylwestra robimy :ico_haha_01: chyab jednak w domu siedziec bedziemy

Mam nadzieje ze Emi i Majeczka zdrowe jednak i chorobska szybko precz pojda

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 14:55

My chyba tez bedziemy siedziec w domu w Sylwestra, mielismy isc na bal ale w tym miesiacu mielismy nieoczekiwane wydatki i bal sylwestrowy musimy sobie darowac bo u nas to koszt 400zl a ja oprocz tego musialabym wydac ze 300 na ubranie bo nie mam nic odpowiedniego. Troche mi szkoda,ze nigdzie nie idziemy ale coz zrobic, czasem trzeba sobie czegos odmowic...

Natalia, a dostalas pierscionek?

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 16:46

Witajcie po świętach :)

ja jeszcze odpoczywam, bo mam wolne do konca tego tygodnia...
Na Sylwestra w domu sobie siedze, maz idzie do pracy a mi pozostanie z Julią powitać Nowy Roczek :-)

NAtalia gratuluje zaręczyn :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciesze sie z twojego szczescia... u mnie zareczyny nie odbywały się w miłej atmosferze, ale zawsze pamietam jak to sobie wyobrażałam ten szczęśliwy dzien :-)

Ciekawe co tam u Emilki... tak sie martwie, oby szybko z tego wyszła.

[ Dodano: 2007-12-27, 15:52 ]
a to Julia i jej kolczyki.. mam nadzieje ze cos widac.. jak narazie są lecnzicze, za jakies 2 mies dam jej zlote :-)

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”