Tweety123 super że jesteś bardzo zadowolona , musi być piękne przeżycie. Ja mieszkam na stałe poza Polską , i nie orientuję się gdzie tu robią USG 3D, bo mój gin tylko zwykłę robi... Pozatym pochodzę z Opola i zupełnie nie znam Wrocka , mam nadzieję że się w sobotę tam nie zgubię

zawsze jak jeżdżę z moją psiną to się gubię

jeszcze nigdy nie trafiłam , mam pecha do Wrocławia że ciągle trafiam na jakieś budowy..
mnie zapisali to jakiegoś Piotra Barcikowskiego , naczytałam się jednak opini na necie , i ponoć jest niemową

, zartuję oczywiście , ale musisz z niego wyciągać informacje bo ponoć nic od siebie nie powie..mam nadzieję że będę również zadowolona jak TY;) mam zamiar jechać z moją 2 letnią córcią i ciekawa jestem jakie będzie przeżycie , bo mówię jej że będzie miała brata , którego mamusia nosi w brzuszku;) , oby brata ;) W poprzedniej ciąży jak miałam urodzić synka miał być Kubuś , ale teraz już to imię jest tak oklepane że nie mam pomysłu

a dziewczynka będzie Asia ;) lub MArta ..
izuś_85 gratulacje ! i kolejna rzecz która nas łączy , ja zaliczyłam sesję na studiach 2 tygodnie temu

najgorsze było prawo , ale udało się..teraz zbieram materiały na pisanie pracy i luzik, kiedy ja się skończę uczyć ?
Zdrówka życzę Dziewczynki;)
spadam , bo o 7 jadę na kurs j. niemieckiego, a jeszcze się nie kąpałam