ja też nie mam to z 14 tyg to moje pierwsze zdjecie w ciązy. Poprostu nie myslelismy o tym wcześniej. Ale co tydzień meżu obiecał mi robic prawdziwa sesję zdjeciową ;)
Viola czy mogę prosić o zachowanie w kawalerstwie jednego z Twoich synusiów dla mojej Pannicy
Brzuszki macie piękne...... ja również nie mam zdjęć z różnych etapów ciąży,....... Jakoś nie przyszło mi do głowy żeby robić pamiątkowy albumik.... No cóż.... Nadrobimy jak Natalcia będzie z nami..........
Wisienka kto to brzydki i gruby?????????????????????????????????????????? Oszlałaś dziewczyno!!!!!!!!!!!! Pamiętam Twoją buźkę, bardzo ładna z Ciebie kobitka a ze kilosów Ci przybyło to chyba normalne daj spokój i nie marudź!!!!! I dawaj nam tu świeze zdjęcie, bo się pogniewam!!
Pantoniczek, a Ty jesteś na takim etapie, ze najlepiej zacząć zdjęcia robić, bo dopiero się zaczynają wybrzuszenia
dziewczyny sliczne brzuszki,a zdjecia dzieciaczkow wzruszajace malolata Ika mowi prawde,jej brzuszek jest malusienki ale juz niedlugo napewno uroscie
[ Dodano: 2007-06-02, 17:36 ] tzn urosnie he he
[ Dodano: 2007-06-02, 17:37 ] wisienka ladnie wygladasz,ale wiem jak sie czujesz ,bo ja mam podobnie i pewnie i tak nam nie wierzysz,ale naprawde bardzo ladnie wyg;adasz
wisienka24, no wiesz co gdyby twój synuś to słyszał kiedy kobieta jest w ciazy to jej największą urodą jest duży brzuch i te nadmierne kilogramy a poza tym nie ma brzydkich kobiet każda jest piękna na swój niepowtarzalny sposób
wiecie co dziś usłyszałam od pani doktor która robiła mi USG na bezpłatnym festynie?? Że jak się ma mieć rozstępy to będą, bo to jest genetyczne że albo posiada się wystarczającą ilość jakiegoś kolagenu albo nie...... Trochę mnie tym zaskoczyła ale i pocieszyła bo mnie się porobiły straszne...........
A co do kształtów wielkości i wogóle to wszystkie brzucholki ciężarnych są PIęKNE!!!!!!!!!!!!!!! Bo mają najpiękniejszą zawartość!!!!!!!!!!!!