Dziękujemy za komplementypiękny tort i solenizantka
Biedny Patryczek, do urodzin mu jeszcze troszkę zostałoJunior zobaczył i już miałczy że on też torta chce
Ale każda okazja jest dobra Mamuśka do kuchni i spełniaj marzenia pierworodnego
Uwielbiam robić torty,tylko potrzeba dużo czasu na takie zdobienie.
Dziękuję,mi wydaje się olbrzymi I już przeszkadza jak trzeba coś zrobić schylając się...też już tak macie? Chyba muszę się wziąć za jakąś gimnastykę bo słabo siebie widzę za kilka miesięcyNo i brzusio jak na półmetek, to też nie za duży
Super, że lepiej Ja wiem,że początki są przykre dla wszystkich ale to przecież dla wspólnego dobra. A wiadomo że jak mały kolacyjki nie chce zjeść,to warto podać to jedno mleczko żeby coś w żołądku było. Jak Jolka ząbkowała i nie chciała jeść to nawet na śpika jej podawałam mleko żeby się biedulka nie zagłodziładzisiaj już było troszeńkę lepiej Tzn szybciej nam się udało Młodego utulić i zbyt długo się nie domagał mleczka.
[ Dodano: 26-02-2012, 10:52 ]
Oj...nas to jeszcze czeka.Obiecałam sobie że jak skończy 2 lata to zabieram smokau nas ze smokiem było tak że w pierwszą noc bez niego płaczu było niewiele bo mały nie kumał o co chodzi a drugą noc mi prawie całą przeryczał bo wiedział że smoka nie znajdzie.