Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 19:37

ide do sklepu po jakies bulki :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 09:56

witam w sobote :ico_oczko:

wstawilam juz obiad i zaraz biore sie za odkurzanie
chce sie przejsc na miasto
bo wczoraj stoiska nie byly do konca rozstawione
a nie wiadomo czy z mezem wieczorem sie wybierzemy bo wczoraj strasznie polamany z pracy wrocil :ico_noniewiem:
dzisiaj niby juz lepiej ale zobaczymy jak wroci :ico_noniewiem:

lilo pewnie juz w Krakowie :ico_brawa_01:

udanego dnia

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 sie 2009, 11:07

Jestem juz po pierwszej nocy w domku,spalam jak zabita - maz byl "zawiedziony",ze tak szybko wyszlam,bo mowi,ze chcial odkurzyc i kupic mi kwiatki,zeby nas ladnie przywitac ale ja bylam taka szczesliwa,ze nawet okruszki na dywanie mi nie przeszkadzaly ani brak kwiatkow w wazonie :ico_oczko: A moj synek jak przyszli po mnie wczoraj byl w takim szoku,przylgnal do mnie i nawet nie pozwolil spojrzec na siebie,tak sie tulil :ico_olaboga: Maz mowil,ze rano mnie szukal jak sie obudzil i w ciagu dnia raz plakal i pytal - gdzie mamusia :ico_placzek:

No i w nagrode poszlam sobie do fryzjera,ale zamiast poprawic humor,to tylko go starcilam,bo pani mnie nie zrozumiala i obciela troszke nie tak jak chcialam,no ale za 2-3 tygodnie bedzie git,jak wloski troszke podrosna :ico_oczko:

No a po powrocie od fryzjera,poszlismy do Zabki i maz pozwolil mi poszalec na zachcianki i wracajac kuzynka nas zawolala,bo siedzieli na podworku i ciekawi byli jak po szpitalu,zaraz dolaczyla druga kuzynka z mezem i stryjkowie i nie wiadomo kiedy zrobila sie imprezka :ico_szoking: Zaczal padac deszcz,wiec poszlismy do kuzynki ( my wszyscy razem mieszkamy obok siebie i maly polaczone podworka) i imprezowalismy do polnocy :ico_brawa_01: Usmialam sie tak,ze az lzy lecialy - ja jedna nie pilam,wszyscy inni tak - wiec zarty sie ich trzymaly a mnie sie udzielalo :ico_oczko: Tylko jak na zlosc niania nam sie zepsula,tzn baterie siadly i musielismy uzyc komorki,mam darmowe do meza,wiec zadzwonilam do niego,on swoj telefon zostawil u Andrzejka i mielismy nasluch,czy maly zasypia - cale szczescie byl tak zmeczony po zabawach z kuzynkami,ze padl odrazu :-D

Dzieki dziewczyny,za trzymanie kciukow :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-08-29, 15:11 ]
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jaka cisza :ico_szoking:

A ja kupilam wlasnie posciel do wozeczka,oczywiscie rozowa z zyrafka i bedzie na niej imie Zuzia :-D

http://www.allegro.pl/ite...kacja_imie.html

i z tej samej serii rozek :ico_wstydzioch:

http://www.allegro.pl/ite..._aplikacja.html

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 16:30

dzien dobry :-) wczesniej nie mialam jak tu zajrzec, ale widze, ze i tak weekendowe pustki nastaly...
mi zostaly jeszcze zadania domowe do zrobienia (ochoty brak zupelny) i moge sie lenic,tak samo jak dzidzia, caly dzien sie do mnie nie odzywa :ico_placzek: myslalam wczoraj wieczorem, ze jak zwykle rozszaleje sie kolo polnocy, a tu nic... niecierpliwie sie juz troche, humor mi sie popsul, wiem, ze zdarzaja sie takie ciche dni, ale ryczec mi sie chce - cholerne hormony :ico_zly: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 sie 2009, 17:57

Helen, nie martw sie,moja tez dzis tylko raz laskawie mnie kopnela w pecherz :ico_zly:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 18:04

iw_rybka, moze to taki leniwy dzien dzisiaj... zwale na kiepska pogode - co chwile od nowa pada, wiec dziecko nie widzi powodow, zeby wstawac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 sie 2009, 19:06

u nas tez lipa,deszcz a za chwile slonce,w glowie mi sie kreci od tych skokow temperatury :ico_zly:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 19:14

w glowie mi sie kreci od tych skokow temperatury
mnie przy kazdej zmianie pogody glowa zaczyna bolec...
jak mi sie nie chce robic zadan domowych :ico_sorki: 2 dni szkoly, 3 zadania :ico_puknij: w tym 2 proste, az trywialne, a na jedno nie mam sily, bo nie interesuje sie polityka, a juz na pewno nie niemiecka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 sie 2009, 19:23

o matko,polityka :ico_szoking: Niemiec :ico_szoking: Ja bym nie umiala napisac nic o polityce Polski a co dopiero innego kraju :ico_wstydzioch:

Cisnienie wariuje,cos czuje,ze dzis szybko spac pojdziemy z Jedrusiem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 19:27

Ja bym nie umiala napisac nic o polityce Polski a co dopiero innego kraju
no wlasnie... :ico_olaboga:
cos czuje,ze dzis szybko spac pojdziemy z Jedrusiem
moze lepiej polozyc sie, zanim jeszcze gorzej sie poczujesz :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”