Kocura Bura pisze:A takie kurki to naprawdę wszyscy mają?
eveto jednak zdecydowaliście się na UK? Na stałe?
ania0709 pisze:Myślałam, że to za wcześnie ale widzę, że Wy już karmicie Dzieciaczki.
agnieszka01.04 pisze:moj W. w czwartek też leci do UK
agnieszka01.04 pisze:Eve miałam pytać czy masz tą maść cholesterolową? bo ciekawa jestem czy dobrze przeczytałam
A to ciekawe hmm jednak mleczko górą, kurcze ja też się musze wziąć za te słoiczki. Ale start będzie dopiero 2.02Zuzia dostała dziś jabłuszko,ale bardzo jej sie to nie podobało
a na ile wyjeżdza pewnie pierwsze spotkanie dopiero na święta co??agnieszka01.04 pisze:moj W. w czwartek też leci do UK, zwolnił się tu z pracy i chce zaryzykować, a że wszystko mu przyjaciel nagrał to jest spokojniejszy
eve81 pisze:a w jakim dokładnie miescie bedzie?? moze w przyszlosci uda nam sie tam spotkac
eve81 pisze:tak ze jeszcze raz dzieki za przepis
eve81 pisze:agnieszka01.04, wrzus jakies aktualne fotki Dariuszka
eSKa pisze:Normalnie myślałam że mnie rozwali
eSKa pisze:a na ile wyjeżdza pewnie pierwsze spotkanie dopiero na święta co??
super jest Twoja mamusia! Dba nie tylko o wnusia, ale o całe gospodarstwo Wyobrażam sobie Twoje przerażenie jak zobaczyłaś telefoneSKa pisze:a mama mi mówi że ona tylko chciala powiedzieć ze pompka w akwarium przestała działać i światło tam zgasło
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość