Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 sie 2009, 19:47

musze poczekac do 20-stej,bo zawsze o tej godzinie kapiemy Andrzejka i juz mnie tu zagaduje,ze "myji,myji" :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 19:51

juz mnie tu zagaduje,ze "myji,myji"
chyba tez juz ma dosc :-) ale na szczescie do 20:00 juz tylko pare minut zostalo :-)
ja zglodnialam, ale A. siedzi nadal przy komputerze z kolega i w czyms mu tam pomaga i nie wiem czy wypada zabrac sie za pichcenie dla siebie :ico_noniewiem:
jeszcze mielismy sie na zakupy wybrac, ale nie wiem, kiedy skonczy, ostatni sklep o 22:00 chyba zamykaja...

[ Dodano: 2009-08-29, 19:55 ]
wlasnie maz o jedzenie pyta, tez juz zglodnieli, moze ich na kebab wysle, a sama jakas bulke zjem, albo makaron, ktory zostal mi z obiadu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 sie 2009, 20:57

to zamowcie pizze :ico_brawa_01: Moj maz dzis na obiad sobie zazyczyl,nie musialam gotowac - dla Andrzejka mialam makaron z wczoraj :ico_oczko: No i okropna burza wlasnie u nas przeszla,wiec juz wiadomo skad te bole glowy :ico_olaboga:

Zajadam wlasnie jogurcik brzoskwiniowy,od wczoraj nie moge sie opamietac i jem jeden za drugim,ale tylko brzoskwiniowe,inne jakos mi nie pachna :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-08-29, 20:58 ]
no a co do tej pizzy,to ja odkad jestem w ciazy,to jakos nie przepadam za pizza :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 22:25

odkad jestem w ciazy,to jakos nie przepadam za pizza
ja w ogole nie przepadam za pizza, moze gdybym sama ja zrobila od podstaw, z wlasnym ciastem drozdzowym, to bym zjadla... ale nic to, chlopaki zamowili sobie po pizzy, a ja zjadlam makaron, loda i 4 sliwki, tak na poprawe humoru :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 sie 2009, 09:57

Helen, witam w niedziele :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sie 2009, 13:15

oj, jak tu pusto :ico_szoking: wszystkie na niedzielnych wyprawach w plener :ico_oczko: Ciekawe jak tam lilo i lidzi weekend minal...

iw_rybka, witaj kochana, ja dzisiaj spokojniejsza, bo z rana lekkiego kopniaczka dostalam i przed chwila poczulam, jak mi sie ktos 2 razy po pecherzu krecil :ico_oczko: :-) od razu mam lepszy humor :-)
ale te weekendy zlatuja... :ico_sorki:

caro
Trzy tysiące lat minęło...

30 sie 2009, 16:56

przepraszam za wtargnięcie :ico_sorki: :ico_sorki: .....mam tylko wiadomość od Iw_Rybki-mojej psiapsiółki kwietnióweczki :ico_haha_02: ,że wyjechali do Sopotu spontanicznie dzien wcześniej i nie zdążyła się pozegnać :ico_sorki: i wracają 11-go :ico_haha_02: i pozdrawia wszystkich :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sie 2009, 21:38

Witam
Ale dzisiaj pusteczki niedzielne.
caro, dzięki za informację.Nie będziemy się przynajmniej martwić o Rybcię. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Dzisiaj byłam z mężem w sklepie z art dla niemowląt i oglądaliśmy wózki.Wybór mieli ogromny,ale zainteresowaliśmy się tylko 2 wózkami,które po złożeniu okazały sie duże,no i mój mąż stwierdził że jak dla mnie i tak będzie za ciężko.
Postanowiliśmy że kupimy na początek tylko gondolę,nawet jakąś używaną na allegro za parę groszy (będę ją zostawiać w pomieszczeniu na klatce schodowej),a jak maluch podrośnie to kupimy oddzielną spacerowke,tylko jakąś lepszą i lżejszy model.Fotelik odkupimy od znajomych za parę groszy.
Dzisiaj moja mama powiedziała ze pościeli dla dzidzi nie muszę również kupować,tylko kupimy jakiś ładniutki materiał i ona mi uszyje ze 2-3 komplety na zmianę,tylko poduszke i kołderkę muszę kupić :ico_brawa_01: Łóżeczko jednak będę miała swoje stare,tylko tata mi przewierci nowe dziurki żeby podwyższyć jego poziom,jak dzidzia będzie jeszcze mała.
Troszkę się sytuacja wyjaśnia,teraz najważniejsze znaleźć jakąś gondolę i już.Za jakiś czas zacznę kupować ciuszki itp Trochę się uspokoilam bo zaczynały mnie powoli przerażać te przygotowania.

lilo

31 sie 2009, 09:20

Hejka!

Zdaje się że mi właśnie połowa minęła więc stawiam :ico_tort:

Weekend bardzo miły ale chyba leona, miała rację - a ja przeceniam swoje siły. Wczoraj czułam się kiepsko, dzisiaj w ogóle do bani... Ale cieszę się że pojechaliśmy, zawsze to milej pocierpieć w Krakowie niż w Radomiu :ico_oczko:

Wkleję na pewno jakieś fotki :ico_oczko:

Uciekam na razie, muszę się trochę w robocie ogarnąć...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 09:23

witam w poniedzialek :ico_oczko:

wczoraj nie zajrzalam bo pol dnia bylismy poza domem
a pozniej mezu siedzial przed kompem :ico_oczko:

geheimnis, fajnie ze juz wiesz co i jak z zakupami :ico_brawa_01: :ico_oczko:

udanego dzionka :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-31, 09:26 ]
Zdaje się że mi właśnie połowa minęła więc stawiam
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Weekend bardzo miły ale chyba leona, miała rację - a ja przeceniam swoje siły. Wczoraj czułam się kiepsko, dzisiaj w ogóle do bani...
oj szkoda ze mialam racje :ico_sorki: :ico_sorki:
mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej
wazne ze weekend sie udal :ico_brawa_01: :ico_oczko:

my w sobote bylismy na festynie, no i trzeba bylo wracac po jakis 2 godz bo strasznie mnie plecy bolaly od chodzenia...
takze chyba wycieczke do Kopenhagi odlozymy na za rok :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”