dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2010, 08:59

hej! Inia wszystkiego naj! :ico_tort: pzrepraszam za spoznienie :ico_wstydzioch:
ja w nowej fryzurce czuje sie niesamowicie :-D potem sie pochwale fotka :ico_oczko: dla porownania-mialam wlosy do pasa-brazowate z łatami po farbowaniu..a teraz jest krotka ruda czuprynka :ico_brawa_01: :-) z tej okazji kolczyki sobie nawet zrobiłam :ico_haha_01:
moja kluska tez o dziwo dlugo dzisiaj spala. tzn jak padla o 21.30 to na cyca obudzila sie dopiero o 4 :ico_szoking: ale niestety potenm to juz max co pol godz wiercenie :ico_noniewiem: teraz spi na drzemke...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 lip 2010, 12:21

dorotaczekolada, ja czekam na fotkę z niecierplowością :D

Dziś i u nas chwila wytchnienia od tego gorąca. Słońca nie ma i jest w domu tylko 26 stopni :ico_brawa_01:
leona ja czekam z niecierpliwością aż maluch sam usiądzie i będzie łaził na 4. super to widok a i wydaje mi się że trochę wytchnienia jak już będzie bardziej samodzielny.

no ale jak piszesz mój tak samo siedzi między kolanami i jak się podtrzymuje. Chętnie siedzi więc mam nadzieję że już bardzo niedługo zacznie się trzymać sam...

mój malec śpi. Niedługo lecimy na spacerek. Chyba już przełoże spacerówkę przodem do świata a tyłem do mnie bo malec taki ciekawski że hej :-)

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2010, 14:59

dorotaczekolada, ja czekam na fotkę z niecierplowością :D
ja tez :-D
Dziś i u nas chwila wytchnienia od tego gorąca. Słońca nie ma i jest w domu tylko 26 stopni :ico_brawa_01:
u nas tez, juz od wczoraj :ico_sorki:
no ale jak piszesz mój tak samo siedzi między kolanami i jak się podtrzymuje
moja juz sama, nawet jak leci to sie podtrzymuje ale oczywiscie nie zawsze jej to wychodzi, ale troche mam spokoj bo rano jak cos robie to ona siedzi na lozku i sie sama bawi a jak slysze ze krzyczy to znaczy ze upadla twarza w zabawki :-D od dzisiaj 3 tyg moja mama ja pilnuje wiec jestem spokojna

teraz siedze w pracy sama i wkoncu troche wytchnienia bo od rana taki tlok ze po 2 godz czulam sie jakbym siedziala z 12 :ico_olaboga: odzwyczailam sie od pracy

rano mala zrobila kupke i siku na nocnik a niedawno maz sie chwalil ze mu zrobila, myslal ze tylko on ja zlapal a ja rano bylam pierwsza :-D fajne jest to ze nie ma calego tylka umazanego i tylko ja wkladam pod zlew i oplukuje :ico_brawa_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2010, 15:43

Obrazek
no to mnie macie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
inia1985

19 lip 2010, 22:07

Dzięki dziewczyny :-)

Dziś stawiam za 7 miesiąc Wiki :ico_tort: Dzisiaj też Wicia ładnie zasnęła :-D obecnie jesteśmy u mojej mamy w domu, bo wyjechała na urlop i nie chciała pustego domu zostawiać. Mnie to nawet pasuje, mogę od teściów odpocząć :ico_sorki: Jutro mąż jedzie na kolejną rozmowę kwalifikacyjną, aż pod Wieluń, podobno dobre zarobki, a w sumie w chwili obecnej jesteśmy otwarci na każde miejsce, byleby praca dobra była. Także trzymajcie kciuki, bo niestety póki co te rozmowy są albo bezowocne, albo bezsensowne, bo proponują tak śmieszne pieniądze, że nie wiadomo czy płakać czy się śmiać.

Shiva, to Justynka już niezłe popisy robi :ico_brawa_01:

anetka607, ja bym się Małą bała tak zostawić na łóżku, nawet bardzo dużym, bo jak już upadnie, czy na plecki czy na buźkę, to nie płacze, tylko od razu bierze się za podbój wszystkiego co ją otacza, turla się, kręci w kółko, pełza do tyłu...

dorotaczekolada, super, że dobrze się czujesz w nowej fryzurce :-) no i fajnie wyglądasz :-D a tam w tle Lenka chyba płakusia :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2010, 22:13

hejka
dla porownania-mialam wlosy do pasa-brazowate z łatami po farbowaniu..a teraz jest krotka ruda czuprynka :ico_brawa_01:
niezla zmiana :ico_brawa_01:
i wydaje mi się że trochę wytchnienia jak już będzie bardziej samodzielny.
oj mi sie wydaje ze wrecz odwrotnie bedzie :ico_olaboga: trzeba bedzie miec oczy dookola glowy i ciagle w pogoni za maluszkiem :ico_haha_01:
Dziś stawiam za 7 miesiąc Wiki :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_tort: kurcze troche przeraza mnie to jak ten czas szybko leci :ico_noniewiem: :ico_oczko:

inia1985, trzymam kciuki za prace meza :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lip 2010, 09:51

dorotaczekolada, ślicznie i kolor super do Ciebie pasuje :ico_brawa_01:

inia1985, brawa dla Wiki :ico_brawa_01: trzymam kciuki za owocną rozm. kwalif.

lecimy na spacerek - maluch właśnie wstał więc się nie rozpisuję.
pochwalę się tylko że wczoraj mieliśmy 2 rocznicę ślubu. Było shusi, kwiatki i dostałam karnet do spa...ehhh idę w przyszłym tyg na masaż :-)

miłego dzionka

anetka607

20 lip 2010, 10:37

co ją otacza, turla się, kręci w kółko, pełza do tyłu...
moja na lozku naroznym wiec gdzie isc nie ma a pelzac nie umie :-D
a tam w tle Lenka chyba płakusia :ico_oczko:
Także trzymajcie kciuki,
powodzenia

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lip 2010, 13:07

wiec nie masz co na meza narzekac
pewnie że nie mam (teraz) zwłaszcza że wyjeżdżam do rodziców i będziemy osobno :-)

a tak na serio to jedziemy bo tu wyłączają wodę na tydzień przez remont.

ostatnio odwiedziłam koleżankę, która sama wychowuje maluszka. Ma śliczną córeczkę i sama jest śliczna i mądra a mąż gdzieś nad morzem z kochanką ehh
patrząc na mojego nieidealnego przecież męża widzę że mam szczęście...

dzień nam mija powoli. Maluch śpi a ja upiekłam naleśniki, będą z owocami :-D
marzy mi się coraz bardziej drugie dziecko choć tu nie mamy jakoś specjalnie warunków i boję się trochę ciąży ale myślę o tym coraz poważniej :ico_wstydzioch:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2010, 14:05

hejka

ja dzisiaj nie moge z niczym sie wyrobic
maly dopiero usnal po tym jak godzinie jadl obiadek a i tak nie zjadl wszystkiego :ico_noniewiem:

a ja stawiam torta urodzinowego :-) :ico_tort: :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-07-20, 14:09 ]
marzy mi się coraz bardziej drugie dziecko choć tu nie mamy jakoś specjalnie warunków i boję się trochę ciąży ale myślę o tym coraz poważniej :ico_wstydzioch:
powaznie?? ja jeszcze nie wiem czy chce miec drugie dziecko :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”