ja w nowej fryzurce czuje sie niesamowicie

moja kluska tez o dziwo dlugo dzisiaj spala. tzn jak padla o 21.30 to na cyca obudzila sie dopiero o 4

ja tezdorotaczekolada, ja czekam na fotkę z niecierplowością :D
u nas tez, juz od wczorajDziś i u nas chwila wytchnienia od tego gorąca. Słońca nie ma i jest w domu tylko 26 stopni
moja juz sama, nawet jak leci to sie podtrzymuje ale oczywiscie nie zawsze jej to wychodzi, ale troche mam spokoj bo rano jak cos robie to ona siedzi na lozku i sie sama bawi a jak slysze ze krzyczy to znaczy ze upadla twarza w zabawkino ale jak piszesz mój tak samo siedzi między kolanami i jak się podtrzymuje
niezla zmianadla porownania-mialam wlosy do pasa-brazowate z łatami po farbowaniu..a teraz jest krotka ruda czuprynka
oj mi sie wydaje ze wrecz odwrotnie bedziei wydaje mi się że trochę wytchnienia jak już będzie bardziej samodzielny.
Dziś stawiam za 7 miesiąc Wiki
moja na lozku naroznym wiec gdzie isc nie ma a pelzac nie umieco ją otacza, turla się, kręci w kółko, pełza do tyłu...
tez zauwazylam, a fryzurka supera tam w tle Lenka chyba płakusia
powaznie?? ja jeszcze nie wiem czy chce miec drugie dzieckomarzy mi się coraz bardziej drugie dziecko choć tu nie mamy jakoś specjalnie warunków i boję się trochę ciąży ale myślę o tym coraz poważniej
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość