NO i jeszcze zadłużeni właściciele tam są, nie możemy obejrzeć nawet jak to w środku wyglada! Troche taki kot w worku. Teraz musimy wystosowac list, że maja 4 tyg. na wyprowadzenie się. Chcemy sie zachować jak porzadni ludzie, mam nadzieje że i oni tez tak zrobią a nie zaczna wynosić umywalki i kibelki. Ludzie róznie reagują na strate dobytku.
Malinkax33,
nie dac sie zwariowac, to jest najważniejsze! Bo doradców jest zawsze multum, tylko wielu z nich nie potrafi sie postawic w sytuacji osoby, której doradza i to jest największa kaszana. zirafkabeti, własnie ja sie tej paniki u mnie obawiam
i tej presji ze strony innych... ,ze nie dam rady (
arrr...
no własnie Mnie jak dopadły takie dwie od laktacji jeszcze w szpitalu to mimo, że miałam super laktator do ściągania MEDELA (polecam świetny!) to prawie nic nie było mleka. A te dalej karmic i karmić. Najpierw, że źle może przystawiam, potem, że dziecko źle ciagnie....A mój ból pogryzionych cycków to aż włos na głowie się jeży.... i ciągle krew mi leciala jak nie z jednego to z drugiego i tak bez końca...
a widzisz, to ja już nie na czasie jestem, jednak 10 lat za granica robi swoje. Nie wiedziałam, że takie machlojki. Tutaj wszystko jest oficjalnie, my sledzilismy wszystko w necie. Dzwonisz, że chcesz brać udział w licytacji, wpłacasz 10% wartości domu i wio...zirafkabeti napisał/a:
I mi tu dzwoni że coś kupił!!
super sprawa u nas w Polscre niestety nie mamy takich mozliwości bo jak jest cos zadłużone to wygrywaja "znajomi" komorników, albo jest to robione po cichu , ze tylko jedna osoba się zgłosi i za marne pieniądze cos wygrywa. Pisze tak bo znam 2 takie przypadki więc jak to się mówi - na układy nie ma rady!!!