straszne też nie umiem sobie wyobrazić takiej tragediiu mnie ostatnio 2 koleżanki straciły dzieci w 6 i 7 miesiącu ciąży
bozeee Nina jak ja Ci tego zazdroszcze.. praktycznie od poczatku tak Ci pieknie Alanek sypia.. Olis nadal jak pojdzie spac o 20-21 to wstaje o 12, 3 i 6.. ehhNa szczęście zazwyczaj przesypia całą nockę, więc nie mam większego problemu
Olis tak samo drzemie! i tez po drugiej drzemce juz nie pozwalam mu zasnac a i tak kiepsko spi nocami.. to znaczy wstaje na jedzonko, bo on nie chce tylko ciumkac ale jesc..Na przykład teraz ma w ciągu dnia tylko dwie drzemki - ok. 12-13 i ok. 15-16, po 17 nie pozwalam mu już zasnąć. Jeśli nie usnął wcześniej, to trudno bawię się z nim do upadłego
masakra.. moja kolezanka poronila dosc wczesnie w ciazy, ale tak trafilo, ze odkad zmienilam prace to rzadko ja widzialam i jak wpadlam na nia na zakupach to gratulowalam jej ciazy 2 tyg po tym jak poronila.. masakra.. kiedys nie myslalam, ze to takie straszne ale od kiedy sama nosilam w sobie mojego Synka to wiem, jak ja sie balam zeby wszystko bylo ok.. to musi byc straszne przezycie, stracic malenstwo zanim sie je w ogole pozna..u mnie ostatnio 2 koleżanki straciły dzieci w 6 i 7 miesiącu ciąży
gratulacje!!! wlasnie tez mialam pisac, ze od 4 dni mamy koszmar w domu bo Maly ryczy z bolu na okraglo, masuje mu dziaselka i zel daje, ampulki z plynem, proszek i paracetamol (oczywiscie nie na raz!) no i niewiele pomaga i widac mu juz 2 zabki na gorze!!! jeszcze sie nie przebily ale juz chyba niedlugo beda.. mam nadzieje, bo czytalam ze to moze trwac nawet 2 mce..Mamy ząbek! No właściwie to kawałek ząbka,ale już się przebił i go widać
a ja nadal nie mam lalalla.. tylko brzuch mnie boli od jakiegos czasu juz jak na @..dostałam wreszcie @ spóźniony 10 dni ale mi ulżyło
tylko brzuch mnie boli jak jasny gwint, nałykałam sie no spy i mi przeszło troche
o boze, straszne duzo zdrowia dla niej i oby znalezli odpowiedniego dawcew sierpniu sie okazało zę Bozenka ma białaczke i teraz jest akcja na Śląsku
ta o 5 rano nawrzeszczał na elize i tyle, a po 30 min ona znów u mnie była, no dzis sie pokłóciliśmy i to ostro - znowu!!! 2 tygodnie spokoju było, ja mam dosć, on myśli, że posiedzi z eliza czasem to ja już powinnam być w 7 niebie, że jak ją rano bierze na dół a ja z młodym zostaj e to ja śpie jak niemowlę, a w tym czasie wstaje do młodego kilka razy bo rano on już wyspany sie czuje. eh szkoda gadac bo sie nakręcamehh.. a maz Ci pomagal cos?
heheh u nas to samo :D ja uwielbiam takie czapeczki i krawaty, a Antoś hmmm ;) W święta krawat wylądował z buzi :Da tu przed roczkiem dziecka znajomych.. jakie te czapeczki dla dzieci sa cudne, szkoda ze Olis ich tak nie uwielbia jak ja
potwierdzam, może tyle trwać u nas pierwsze oznaki, płacz itp były w listopadzie.. później był spokój i nagle bach i wylazł :) Najlepsze jest to, że Antoś właściwie przespał to wyłażenie zęba..wczoraj i dziś rano miał mega śpiocha :)jeszcze sie nie przebily ale juz chyba niedlugo beda.. mam nadzieje, bo czytalam ze to moze trwac nawet 2 mce..
eh szkoda gadac bo sie nakręcam
to tak jak u nas, ja daję cycusia by uśpić Piotrusia, a mąż go buja w leżaczkudo spania na cycku albo jak jest bujany
mnie wlaśnie też czasem boli, tak myślę, że to może na owulację, bo zawsze tak miałamtylko brzuch mnie boli od jakiegos czasu juz jak na @..
oby wszystko się udało, bo to w koncu młoda dziewczynaBozenka ma białaczke
najczęściej tak jestprzespał to wyłażenie zęba
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości