Witajcie
Wiem, że wcześniej jednak stwierdziliśmy, że będziemy kupować co miesiąc coś by jednorazowo nie wydać olbrzymiej kwoty.
Tak samo postanowiliśmy jak byłam w ciąży z Filipkiem

I to bardzo dobry pomysł

Teraz praktycznie większość mamy, ale za to musimy kupić Filipkowi łóżko. Zdecydowaliśmy z mężem że kupimy piętrowe. Narazie będzie spał na dole a jak będzie gotowy to się przeniesie na górę a mały szkrabek na dół. Mamy małe mieszkanko i trzeba kombinować jak zaoszczędzić troche miejsca
Najczęściej kupuję przez internet bo taniej jednak wcześniej jadę do sklepu to zobaczyć.
Robię dokładnie tak samo

A wózek napewno dokłądnie sprawdzę za nim go kupię

Tak samo jak kupowałam dla Filipka oba wózki

Też miałam wózek Polskiej firmy mało znany ale byłąm bardzo zadowolona, tylko ważył 14 kg V-Travel, a teraz chciałąbym jeszcze lżejszy. Wtachać taki wózek z dzieckiem na trzecie piętro to nie lada wysiłek
A jaki wózek Ty kupiłaś?
zastanawiam sie nad takim podwójnym dla rodzenstwa .......wczoraj lukałam na allegro i chyba sie zdecyduje
Też patrzyłam na te wózki ale stwierdziłam że mój Filip i tak już praktycznie z wózka nie korzysta za miast w nim siedzieć to go pcha, a te wózki są bardzo ciężkie. WIęc chyba damy radę już bez wózka.