Trzymam mocno - daj znac PONa 13 lecimy do lekarza... trzymajcie kciuki żebym dała radę sama z tą moją dwójką

Trzymam mocno - daj znac PONa 13 lecimy do lekarza... trzymajcie kciuki żebym dała radę sama z tą moją dwójką
Tibby ja je polecam, choć ja piersią karmię, ale dopajam Marcelkędziewczyny mam pytanie, czy któraś z was używala może butelek TT tych z rurką antykolkowych?
bo zastanawiam się czy dla drugiej dzidzi kupić właśnie te nowe TT czy pozostać przy sprawdzonych dr Browns'ie.
i nie ma problemów potem z cyckiem? chętnie pije z cycusia?Tibby ja je polecam, choć ja piersią karmię, ale dopajam Marcelkę
Tibby, ja od noworodka Marcelinę dopajam, bo miała gęstą krew i butelka nie zakłociła Jej odruchu ssania; je z piersi bardzo ładnie:) choć jak chce się Jej pić to mimo, że zje z piersi to i tak czeka na butelkę wody...i nie ma problemów potem z cyckiem? chętnie pije z cycusia?Tibby ja je polecam, choć ja piersią karmię, ale dopajam Marcelkę
bo ja nie chciałabym właśnie w razie co zakłócać tego picia cycem.
ja i Tomka i Maksia karmiłam butelką nuk first choicei nie ma problemów potem z cyckiem? chętnie pije z cycusia?
bo ja nie chciałabym właśnie w razie co zakłócać tego picia cycem
tylko tak wyglądaGosia - ale Maksiu zadowolony
Tibby dla własnego spokoju lepiej zakłócaj tego cycai nie ma problemów potem z cyckiem? chętnie pije z cycusia?Tibby ja je polecam, choć ja piersią karmię, ale dopajam Marcelkę
bo ja nie chciałabym właśnie w razie co zakłócać tego picia cycem.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość