Lubie tez takie sledziki w sosie tatarskim, takim z grzybkami i korniszonkami....
MNIAM!!!!
Marcia,Powiedzcie mi Was tez tak dzieciątka strasznie uwieraja z którejś strony? Ja dopiero co usiadłam i juz mnie aż boli pod żebrami po prawej i musze wstać, bo to bardzo nieprzyjemne!
mam wrażenie że moja wątrobai żebra z prawej strony są totalnie skopane!!!
No dokladnie!!! U mnie podobnie!Co do Dzidzi, to mnie boli najbardziej jak się przekręca, chyba bardziej niż kopniaczki. Szczególnie boli, jak wyciąga np jakiś bok i mi wystaje jak bananek....brrrr
.... tylko bys sprobowala powiedziec, ze jakis inny lubisz....a majonez....tylko kielecki.Ostatnio słyszałam, że dostał jakąś nagrodę konsumencką!
a mnie wlasnie takie kopniaki i wypinanie szczególnie nie boli jak samo to ze wlasnie siedzi maly ciągle na wątrobie, i te odtatnie u dołu żebra to bola tak jakbym sie potukła i dlatego nie moge dlugo w pozycji siedzacej bo wtedy maly mnie tam uwiera.Co do Dzidzi, to mnie boli najbardziej jak się przekręca, chyba bardziej niż kopniaczki. Szczególnie boli, jak wyciąga np jakiś bok i mi wystaje jak bananek....brrrr
bedzie Krzysiu - o ile sie chłopak faktycznie urodzi
hahahhahah......... tylko bys sprobowala powiedziec, ze jakis inny lubisz....
u nas jest Krzyś w rodzinie, jest kochany i straaaasznyyy urwis!mój bedzie Krzysiu - o ile sie chłopak faktycznie urodzi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość