Kasia, w wiekszosci krajow w europie jest tak jak ja pisze, wlasnie to w Polsce jest inaczej z tymi badaniami, bo to pewnie jest tak ze czlowiek sie urodzil w tym karaju i tu slyszy sie ze gin bada i takie tam, a jak by sie urodzilo za granica i normalne by bylo chodzenie tylko do rodzinnego i nie macanko to wtedy dla nas by normalne bylo
matikasia, dobra jestes z tym laptopem, bez laptopa to chyba bym sie wynudzila w tym szpitalu , bo co rodzic , karmic umiem zajmowac sie dzieckiem tez, tv przeciez ciagle nie bede ogladac to na laptopie se posiedze
A tak w ogole to pierwszy raz bede az 3 dni w szpitalu, ale tylko dlatego ze bede chciala calkowicie wypoczac, bo wiadomo do domu wroci sie to zawsze jakies zajecia.
Po pierwszym porodzie wyszlam w cizgu niecalych 2 dni
po 2 porodzie w niecale 12 godzin po porodzie bylam juz w domu
nerowercia , co do terminow to ciezko mi powiedziec jak to jest jak rodza sie dziewczynki, ale zazwyczaj jak mi wyliczyli termin tak i w ten dzien rodzilam
mojej siostrze wywolywali tu kilka dni po terminie , bo wod juz nie miala, bo macica nie rosla i cisnienie nie te
mam tez kilka kolezanek to tez raczej w wyliczonym terminie tu rodzily
A w ktorej czesci norge mieszkasz jesli mozna wiedziec?
MonikaSko, no co ty ja nie mysle ze jestes zla, tylko na prawde z ta babka cos nie tak, ja sama tez bym sie ostro wkurzyla
A u mnie glupi dzien
Najpierw zadzwonili z przychodni o 13 ze zadzwonia kolo 16, i tak kolo 17 zadzwonil lekarz zapytal sie co sie dzieje i kazal z tym jechac do szpitala, tylko ze moj maz juz do pracy pojechal
wiec teraz jeszcze do 20 popracuje i kolo 21 pojedziemy do szpitala, bo Szwagier konczy kurs o 20.30 wiec o 21 bedzie siostra mogla mi posiedziec przy dzieciach i taki to moj los jak nie ma sie nikogo do pomocy a tu 3 dziecko prawie na swiecie
Jeszcze Nathan mi ciagle jeczal bo ucho go bolalo, dalam czopek narazie przeszlo, pokapalam chlopakow i juz spia.
A ja wykonczona